Hvad er behandlingerne af muskelkramper?

10/04/2011 by admin

En muskel krampe er en ufrivillig sammentrækning af en muskel, producerer intens smerte dybt inde i musklen. Ofte kaldet en muskel "krampe" af dem, der oplever dem, er spasmer forårsaget af overanstrengelse, skade eller udvidede sidder i en stilling. Muskelkramper kan også være forårsaget af en ernæringsmæssige mangel, eller kan være et tegn på en mere alvorlig sundhedsmæssig bekymring.

Varieret årsager

Muskelspasmer sker typisk, når en muskel har været brugt meget og er blevet strakt eller trak i en eller flere retninger. Musklen forsøger at genvinde sin planlagte størrelse og form, forårsager en smertefuld krampe.

Men mere end blot fysiske faktorer kan forårsage spasmer. Angst, panik, spændinger og vrede kan også påvirke nervesystemet, forårsager spasmer, muskelspændinger og stivhed. Denne smerte er ofte opleves i nakke og skuldre, og nogle gange i den nederste del af ryggen.

Strækker sig

Spasmer forårsager muskler til kontrakten, hvilket betyder, at det forkorter. Blid og langsom stretching giver ofte øjeblikkelig lindring. Hvis du er tilbøjelig til spasmer i visse muskler, tilføje specifik udspænding af disse områder til din fitness rutine, og du bør se en reduktion af spasmer.

Varme & massage

Muskelkramper kan også behandles med et varmt bad eller anvendelse af en varmepude. Ligesom stretching, forbedrer varme blodgennemstrømningen. Men nogle sundhedspersoner anbefaler is straks efter krampe opleves. Find ud af hvad din udbyder anbefaler baseret på dine specifikke symptomer.

Massere området under krampe kan også hjælpe øge blodgennemstrømningen og lindre smerter. Fodmassage terapi kan være en løbende behandling af spasmer og knob.

Warm-up

Undlade at varme op ordentligt og strække før træning kan forårsage spasmer. Sørg for at få blodet flyder til hele din krop, især området hvor du opleve spasmer. Hvis du er tilbøjelig til kalv spasmer, for eksempel, Sørg for du varme op dette område og omfatte blid stretching for at tage muskelmasse gennem sin vifte af bevægelse. Stå med den ene fod langt foran den anden og tryk på din bageste hæl ned til gulvet. hold i 20 sekunder. Du vil føle dig strækning i maven af lægmusklen. Gentag denne strækning efter din træning, også.

Hvis quads er, hvor du opleve muskelkramper, bruge fem til 10 minutter på en cyklus eller en elliptisk maskine til at få dine ben varme. Kontroller, at du starte langsomt. Derefter strække grundigt ved at trække din højre ankel til din rigtige glute og holde det i mindst 20 sekunder; Gentag på anden siden. Som med ethvert område tilbøjelige til spasmer, Sørg for strække du det grundigt efter din træning.

Ophold hydreret

Mangel på ordentlig hydrering kan også bidrage til spasmer. Sørg for at få masser af vand for at forebygge og behandle muskelspasmer. Institute of Medicine anbefaler mænd får omkring 3 liter eller groft 13 kopper væske om dagen; kvinder bør få 2,2 liter eller ca 9 kopper om dagen. Du skal bruge mere hvis du svede for meget. En god gauge er din urin. Hvis det er farveløs eller bare lidt gul, er du sandsynligvis godt hydreret.

Vigtige mineraler

Lave niveauer af mineraler, såsom kalium, calcium og magnesium er forbundet med muskelspasmer. Kaliummangel, især er knyttet til muskelspasmer i langdistanceløbere og andre udholdenhedsatleter. Kalium butikker er udtømte under udholdenhed aktiviteter, så sørg for at erstatte det, du bruger. Hvis mineral-mangel er årsag til din muskelspasmer, skal du øge dit indtag af fødevarer rige på disse næringsstoffer. I nogle tilfælde, kosttilskud kan rådes, men check med din læge først.

Advarsel

De fleste muskelkramper er ikke alvorlige og kan behandles ved at følge ovenstående retningslinjer. Men hvis du oplever hyppige kramper, de kunne tyde blodpropper eller en anden potentielt alvorlige sundhedsproblem. For at udelukke disse spørgsmål, Kontroller, at du taler med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com