Arm øvelser for Cerebral parese

09/11/2011 by admin

Cerebral parese (CP) er en neurologisk lidelse, virkninger krop bevægelse og muskel koordination. En person med cerebral parese er normalt svagere end den gennemsnitlige person. Derfor, udøver kan være meget gavnligt for CP patienten. Sværhedsgraden af CP varierer dog sag til sag. Det betyder, at der ikke et generelt sæt af øvelser for en person med CP til at gøre. Hver øvelsesprogram bør være bygget op omkring den enkeltes evner.

Tale med en professionel

En terapeut bør kunne oprette en øvelsesprogram til dig eller dit barn med CP, der holder alder, begrænsninger og sikkerhed i tankerne. Spørg din læge om terapi. Hvis han føler terapi ville gavnlige vil han skrive en recept for terapi og anbefale en ressource.Din terapeut bør arbejde med dig på at opbygge et træningsprogram, der styrker svage muskler og strækker sig stramme muskler, mens på samme tid hjælper du arbejder mod dine mål. Hvis du ønsker at opbygge øverste organ styrke, tale med din terapeut om arm øvelser, der er passende for dig at gøre. For din sikkerhed, skal du konsultere din terapeut før du laver øvelser på egen hånd.

Dumbbell Arm øvelser

Forskellige håndvægt arm øvelser er muligheder for mennesker med CP. Bicep krøller og dumbbell chest presser er eksempler på arm øvelser nogen med CP kan gøre. Endnu en person er bundet til en kørestol kan gøre håndvægt øvelser.Hvis du løfte vægte mens stående, Sørg for at have fødderne solidt plantet på gulvet for at forhindre dig fra at miste din balance og faldende.Når du løfter vægte, Husk på grundlæggende arbejder ud, især warmup og køle ned. Sørg for at strække dig selv godt under warmup.En strækning du kan gøre for dine arme er at hæve ene arm over din krop. Tag din modsatte hånd og Placer hånd ovenfor albuen og holde i 15 til 20 sekunder.Du kan gøre håndvægt arm øvelser på en regelmæssig gym i komfort i dit eget hjem eller på specialiserede anlæg.

Svømning

Svømning er en stor aktivitet for dem med cerebral parese. Vandet hjælper til at slappe muskler, lindre spænding normalt placeret på kroppen. Gør omgange på tværs af puljen næsten virker alle muskler i kroppen, herunder våben. Af sikkerhedshensyn, altid sørge for, der er behørigt tilsyn omkring swimmingpoolen når du eller dit barn svømning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com