Hvordan virker Life Support?

10/16/2011 by admin

Hvordan virker Life Support?

Mekanisk Respiration

Life support er en medicinsk betegnelse for en række behandlinger udført på en alvorligt tilskadekomne eller syge patient hvis krop ville ellers være ude af stand til at udføre de grundlæggende funktioner nødvendig for at leve deres eget blod af naturlige toksiner, ånde, som filter og absorbere næringsstoffer gennem deres gastrointestinale system. Disse er gjort desuden til sådan standard praksis som catheterizing en patient og etablere et intravenøst drop, hvorigennem medicin kan gives. Et af de mest umiddelbart vigtige af disse fremgangsmåder er mekanisk respiration. Væsentlige, en tube er gået ned i luftrøret gennem munden hele vejen til bronkierne, som er forløbere til lungerne. En mekaniske respirator er forbundet til anden enden af røret. Denne respirator øger regelmæssigt luftens tryk ned på længden af røret, tvinger luft ned i lungerne. Dette er inhalerer del. For at udånder, reduceres trykket til nul, i hvilket tidsrum de naturlige elastiske rekyl af brystet forårsage lungerne til at udånder. Dette gentages for timer, hvis ikke dage, indtil patienten er i stand til at vejrtrækning på sin egen.

Total Parenteral ernæring

Total Parenteral ernæring er en procedure, der anvendes når kroppen er i stand til, på grund af sygdom eller tilskadekomst, absorbere næringsstoffer gennem tarm foring. En stor bore hullet er åbnet i subclavia arteria eller halsfedt, hvori en intravenøse kateter er placeret. Det væsentlige, det er en havn i venen. En medicinsk infusion pumpe er tilsluttet den port, der fører til en pose af sterile næringsstof løsning indeholdende alle de mineraler og vitaminer i kroppen har brug for.Pumpen styrker langsomt løsningen ind i arterien, til at blive absorberet i hele blodbanen med en hastighed på 1 til 10 mm i timen. Disse pumper øge normalt hastigheden af infusion tre gange om dagen for at simulere normale måltiderne for at hjælpe kroppen bedre metabolisere næringsstofferne.

Dialyse

Dialyse er designet til at kunstigt simulere de normale daglige funktioner af nyrerne. Nyrerne udfører to vigtige funktioner. De filter ud de faste brint-ioner, som er en form for affald, som kroppen producerer naturligt gennem normale metaboliske funktion. De også opretholde ligevægten mellem kroppens vand og mineraler. To store bore nåle indsættes ind venerne i patientens arm. Disse nåle er tilsluttet en dialyse maskine. Ved en jævn hastighed, er blod trukket ind i maskinen via en af nåle, hvor den passerer gennem en række semi-gennemtrængelige materiale lag, som filtreres ud af brint ioner og overskydende mineralindhold. Blodet går derefter ned andre nålen tilbage i patienten. For en patient, hvis nyrer har svigtet som følge af pludselige traumer til kroppen, dialyse skal være udført et gennemsnit på 4 timer om dagen for at sikre, at kroppens affald ikke kan nå toksiske niveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com