Pros & ulemper ved Lap Band Procedure

10/12/2011 by admin

LAP BAND kirurgi er en ny udvikling i kirurgisk vægttab metoder for dem, der ikke kan få til en sund vægt på deres egne. Der er en række fordele og ulemper ved denne kirurgisk procedure, som tilbydes af en række læger over hele kloden.

Funktion

LAP-BAND er det anses for minimalt invasiv kirurgi og gør ikke reroute eller skæres i fordøjelsesorganerne som duodenal switch eller gastrisk bypass procedurer. Et band er placeret omkring den øvre del af maven til at oprette en hurtigere følelse af mæthed og fremme vægttab.

Risici

Enhver kirurgi, herunder LAP-BAND, bærer risikoen for død af anæstesi eller en anden komplikation. Fabrikanten, Allergan, hedder det, ingen dødsfald har fundet sted i USA på grund af denne procedure. Andre mulige risici af LAP BAND surgery omfatter bandet glider, gastrisk perforation, kvalme, og opkastning.

Vedligeholdelse

Patienter kan skal jævnligt besøge deres kirurgen at have luft injiceres eller fjernet fra bandet, da dette er hvad kontrol følelse af mæthed.

Omkostninger

Omkostninger af LAP BAND kirurgi spænder fra $12.000 for $25.000. Mange forsikringsselskaber dækker en LAP-BAND, og mange læger tilbyder kirurgisk finansieringsplaner.

Reversibilitet

LAP BAND kirurgi kan nemt vendes hvis komplikationer opstår eller patienten senere ændringer hans sind. Når bandet er fjernet, maven vender tilbage til sin normale funktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com