Hvilke stetoskoper høre bedre?

12/06/2011 by admin

Hvilke stetoskoper høre bedre?

Som med enhver vare du bruger på daglig basis i dit erhverv, ønsker du at sikre, at du har en, der virker bedst for dig. Der er ikke én bestemt stetoskop, der slår alle andre eller hører hvert hjerteslag bedst. I stedet skal du tage hensyn til hvad du bruger din stetoskop til og afprøve en række forskellige modeller, indtil du finder en, der fungerer bedst for dig.

Find den bedste stetoskop til dig

Som med ethvert produkt er på markedet oversvømmet med modeller hævder at være bedst. Ikke få suget ind i salgstaler; Husk du behøver kun at finde den stetoskop, der fungerer bedst for dig. Et stetoskop, som passer dig godt, er behagelig at bruge, er lang varighed og du kan tydeligt høre dine patienter hjerteslag er hvad du er ude efter. Husk, den dyreste løsning ikke være den bedste løsning.

Overvej dit erhverv

Når køber et stetoskop, du bør også tage i betragtning, hvilke slags arbejde du udfører. Kardiologer måske foretrækker en stetoskop, der tillader dem at høre både høj og lav frekvens lyde, mens fødselslæge kan finde en hjertespecialist favorit stetoskop ubrugelig når det kommer til at høre besvime hjerteslag.

Funktioner til kig ind

Stetoskoper kommer med en bred vifte af funktioner, som du ønsker at tjekke ud. Som med ethvert produkt en levetidsgaranti er altid en god ting at overveje og sikrer din stetoskop vil hjælpe du høre hjerteslag, indtil du går på Pension. Nogle stetoskoper har en "ikke-chill rand" at gøre dine patienter mere komfortabel. Overarbejde, vil øre tips hærde, forårsager du til stamme at høre dine patienter hjerteslag. Kig ind i bløde øre tips, som vil gøre lytter lettere. En afstemmelige membran kan også hjælpe dig med at fjerne andre lyde, hvilket gør det lettere at høre hjerteslag af din patient. Købe et stetoskop med konvertible brystet stykker kan også være nyttigt for nogle fagfolk

Gør din forskning

Anmode om råd fra andre fagfolk i dit område og tilbyde at afprøve en række stetoskoper før du foretager din endelige beslutning. Læs online anmeldelser til at få en idé om hvilke funktioner du tror du kan lide og overveje dine patienter komfort. Lidt af indsats i forske stetoskoper før du køber en kan spare dig tid og penge i fremtiden, såvel som at gøre dit arbejde lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com