Hvordan man kan helbrede milde fodsvamp

01/13/2012 by admin

Hvordan man kan helbrede milde fodsvamp

Fodsvamp kan være meget ubehagelige og svære at slippe af med, hvis du lader betingelsen dvæle. Læser denne artikel vil lære dig hvordan man kan helbrede milde fodsvamp.

Instruktioner

• Overveje at bruge aspirin og alkohol. Både aspirin og sprit har været anvendt i årtier til at behandle mindre krop ømhed, men vidste du, at blande aspirin og sprit sammen kan hjælpe med at behandle din fodsvamp? Alt du skal gøre er at tage 5 aspirin og lad dem opløses i 1/2 kop af sprit og anvende på dine fødder efter badning. Aspirin vil suge ind i huden på grund af alkohol blanding. Denne løgnehistorie vil dræbe den svamp, der forårsager lugt og fodsvamp og hjælpe tørre op på problemet.

• Overveje at bruge eddike. Eddike er blevet brugt til behandling af fodsvamp i meget lang tid. Hvidt destilleret eddike med 5 procent eddikesyre (du kan købe den fra enhver købmandsbutik) virker bedst. Alt du skal gøre er sættetid et stykke vat eller andre applikator med eddike og anvendelse på de berørte områder af dine fødder. Det anbefales, at du gør det mindst 2 - 3 gange om dagen for at sikre at du får det fulde udbytte af denne behandling.

• Overveje at bruge tea tree olie. Tea tree olie er anvendt i mange hjem retsmidler og er som regel meget hjælpsomme til at lindre en lang række medicinske problemer. Vidste du, at tea tree olie kan bruges til behandling af fodsvamp? Tea tree olie kan hjælpe med at helbrede og forhindre fodsvamp. Det anbefales at du tager en lille tea tree olie og anvende den til de ramte områder af din mund. Hvis olie svier, alt du skal gøre er kombinere det med en anden olie (dvs. rapsolie) og derefter anvende på de berørte områder.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge et vilkårligt antal af disse behandlinger, sammen med andre dem (eller alene) for at behandle din fodsvamp uden at bruge en masse penge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com