Kirurgisk behandling af lumbal Spinal stenose

05/14/2012 by admin

Lumbal spinal stenose opstår, når den passage, der bærer nerverne i nederste del af rygmarven bliver smal. Der er ikke-kirurgiske behandlinger, der kan hjælpe med at lindre symptomer og forbedre funktion, men de helbrede ikke spinal stenose.

NSAID

NSAID (såsom ibuprofen og naproxen) er anti-inflammatoriske lægemidler, der kan give smertelindring til en vis grad. Bemærk dog, at langvarig brug af NSAID kan forårsage sår i maven.

Steroider

Recept steroider, som kortison, injiceres direkte i spinalvæsken til at reducere betændelse og smerter. På grund af deres bivirkninger, men ikke brug steroider mere end tre gange på et år.

Analgetika

Analgetika (såsom acetaminophen) er smertestillende lægemidler, der ikke reducerer inflammation. Overdreven brug af analgetika kan forårsage skader på nyrerne og leveren, så Læs den medicin etiketten grundigt, især hvis du drikker tre eller flere alkoholiske drikkevarer om dagen.

Fysioterapi

Fysioterapi og motion hjælper med at forbedre styrken af muskler i ryggen. Stærk ryg muskler give bedre støtte til rygsøjlen og vil forbedre din fleksibilitet.

Alternative behandlinger

Nogle mennesker hævder at drage fordel af akupunktur og kiropraktik manipulation. Ingen videnskabelig bevis for, at akupunktur har der langsigtede fordele, og der er en chance for at kiropraktisk behandling kan faktisk forværre tilstanden. Konsultere din læge før du begynder enhver alternative behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com