Sådan laver du din egen humør Chart

05/27/2012 by admin

Sådan laver du din egen humør Chart

Et humør diagram er et værktøj bruges af bipolare patienter til at spore de vaner, der påvirker deres humør. Stemninger er sporet over en dato ved at gøre mærker ovenfor eller nedenfor, en baseline, der repræsenterer et stabilt humør. Søvn og medicin er sporet, sammen med humørsvingninger, at give dig en visuel post af hvordan daglige vaner påvirke ændringer i dit humør. Er klar over hvordan vaner påvirker dit humør vil give dig den viden til bedre at styre maniske episoder og anfald af depression.

Instruktioner

• Læg et ark millimeterpapir på en flad overflade. Læg papiret ned vandret og justere lineal med en af vandrette linjer omkring fire rækker fra bunden af siden.

• Spore en lige linje, ved hjælp af en blyant, langs kanten af linealen. Blyant antallet af dage inde millimeterpapirs gitter bokse under linjen. Begynder dagene med 1 og fortsætter tælle indtil du når den sidste gitter boks på siden. Skrive ordet "dag" til venstre for 1.

• Læg linealen på venstre side af millimeterpapir, vinkelret på dagen tæller. Spore en lodret linje, der mødes med den vandrette streg. Forlade nok plads til venstre for den lodrette streg til at mærke dit humør skala.

• Sted lineal langs en vandret linje i midten af diagrammet. Spore en linje langs diagrammets midten. Dette er den oprindelige plan, der repræsenterer et stabilt humør – dvs følelse normalt med ingen depression og ingen mani.

• Label baseline til venstre for den lodrette streg. Over den oprindelige etiket, skrive numrene 1, 2 og 3, med 3 tættest på toppen af siden. Tal over grundlinjen repræsenterer dit høje humør på en skala fra 1 til 3, med nummer 3 repræsenterer den højeste humør. Skrive en anden 1 igennem 3 omfanget under grundlinjen i faldende rækkefølge, med 3 tættest på bunden af siden; denne skala repræsenterer din lave stemninger.

• Sted lineal langs en vandret linje nederst på siden. Under ordet "dag", skriv "timer sov."

• Mærke rækken i gitteret kasserne nedenunder "timer sov" som "medicin." Brug forkortelser for navnene medicin, så de vil passe inde i boksene gitter. Optage den dosis og type medicin modtaget på daglig basis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com