Hvornår har Medicare dele A & B Start?

05/24/2012 by admin

De føderale regering offeers programmer, der hjælper amerikanske borgere med færre ressourcer til at få adgang til medicinske behandlinger og modtage penge for at betale leveomkostninger. Et af disse programmer er kendt som Medicare, en folkesundheden insurance program for ældre borgere, der hjælper dem til at få medicinsk behandling, der er til tider dyrt og at de ikke ville kunne modtage ellers. Medicare har fire dele, og hver del har et bestemt interval dækning. Men kun del A er premium-fri.

Medicare del A

Medicare del A er også kendt som "Hospital forsikring." Medicare del A hjælper ældre borgere til at betale for omkostningerne af hospitalstjenester, sygepleje facilitet eller hospice plejetjenester. En del af lønskatter, som alle borgere betaler kaldes Medicare skat, som er 1,45 procent af en medarbejders løn. Medicare skatter hjælpe med at opbygge en fond til at betale for Medicare del A fordele. Af denne grund, del A fordele er gratis og tilmelding er automatisk. En selvstændig person, der ikke har betalt Medicare skat kan købe del A. I dette tilfælde, må han enten være 65 eller ældre og tilmelde dig i delB eller være yngre end 65 og har et handicap.

Tilmelding i del A

Da Medicare del Andersen dækning er gratis til de seniorer, der har betalt Medicare skat (eller hvis ægtefælle har betalt det), er tilmelding automatisk, når en person bliver 65. Dækning starter på den første dag i den måned, en person bliver 65. Men hvis en person viser 65 på den første dag i måneden, dækning starter på den første dag i den foregående måned. En Medicare kortet er sendt til dig tre måneder før den måned, du tænder 65, og du kan begynde at bruge dine fordele, så snart du når din fødselsdag måned.

Medicare del B

Medicare delB er også kendt som "Sygeforsikring." Del B hjælper ældre borgere til at betale for den sundhedspleje, de modtager, såsom honorarer til lægebesøg, service gebyrer, hospital Ambulant pleje og hjem sundhedspleje tjenester. Del B hjælper også seniorer til at betale for nogle forebyggende tjenester. I modsætning til del A, delB ikke er finansieret af Medicare skat. Derfor, hvis en senior er interesseret i at modtage delB dækning, skal han betale en månedlig præmie for det. Derfor kan en senior fravælge delB dækning. Men tilmelding er også automatisk, og hvis en person ikke er interesserede hun skal kontakte Medicare og sende tilbage Medicare kort hun modtog.

Tilmelding i del B

Selv om en delB ikke er gratis, tilmelding er automatisk og det starter på samme tid, at del A dækning starter. Din dækning starter på den første dag i den måned, hvor du tænder 65 eller den første dag i den foregående måned, hvis din fødselsdag er den første dag i måneden. Som med del A, din Medicare kort til delB ankommer tre måneder før din 65 års fødselsdag, og din dækning er effektive på først i måneden. Men som nævnt før, kan du vælge at droppe delB og sende kortet tilbage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com