Hurtige måder at fjerne luseæg

10/28/2011 by admin

Hurtige måder at fjerne luseæg

Nit, også benævnt lus æg, er et uheldigt resultat af en lus angreb. Ikke alene er nits beliggende i hår, men de kan være på varer, der har været udsat for i hovedet. Grundig rengøring og hovedlus og nit behandling er de hurtigste måder at fjerne luseæg.

Fakta

Hurtigt at fjerne luseæg og stoppe luseæg fra at opformeres ved første behandling af de inficerede hoved for lus. Læger foreslår at bruge en over-the-counter medicineret shampoo, fløde skyl eller lotion til at dræbe lus direkte på hovedet. Behandle emner som hatte, sengetøj, tøj og andre genstande, som kom i kontakt med inficerede hovedet til at forhindre nit og lus fra multiplicere før du har haft en chance for at fjerne dem.

Fjernelse

Efter benytter den over-the-counter medicineret produkt i overensstemmelse med dens retninger, kan du fjerne luseæg med en bøde tand kam. Ifølge University of Nebraska forlængelse, en metal kam er mindre fleksible end en plastic, en og kan være i stand til at fjerne flere nits. Forberede hår til nit fjernelse ved at dække det med salat olie eller balsam for lettere kæmning. Adskille håret i mindre sektioner, så du kan se nits og lus lettere. Ren kammen i sæbevand efter hvert kæmning for at fjerne nits og lus.

Advarsler

For at fjerne luseæg hurtigt, er det vigtigt at gøre flere kontroller for at sikre alle lus æg er borte. Processen til fjernelse af bliver nødt til at starte forfra, hvis du lader nogen luseæg resterende. Inspicere den inficerede hoved i syv til 10 dage til fjernelse yderligere nits, der stadig måtte forekomme på grund af usete nits rugeæg og nye lus æg bliver lagt.

Forebyggelse

For at forhindre nit og lus spreder sig til andre, vaske sengetøj, håndklæder og seneste slidt tøj i varmt vand og tørre på en varm cyklus. Vakuum tæpper, puder, madrasser, møbler og autostole. Nebraska Universitet forlængelse tyder på forsegling andre udsatte elementer, såsom udstoppede dyr, i en tætsluttende plastpose i to uger eller i en fryser natten over at dræbe nits. Ren kamme og børster grundigt af iblødsætning dem i sprit i en time.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com