Hvordan man korrekt behandling af Acne

11/10/2011 by admin

Acne er ofte forbundet med unge mennesker. Men disse grimme bump kan udvikle sig på huden af ældre. I nogle tilfælde synes at slippe af med acne næsten umuligt. Der er forskellige årsager til acne, og desværre, indkredsning den underliggende årsag kan være vanskelig. Men selv hvis du ikke kan identificere en udløser, kan du tage skridt til at reducere acne og behandle eksisterende bump.

Instruktioner

• Brug over counter retsmidler. Start en hudpleje rutine og anvende en deep cleanser og acne astringerende på problemområder dagligt at reducere og slippe af eksisterende acne mærker.

• Diskutere recept muligheder med en hudlæge. Når acne ikke reagerer på hjem behandlinger, bede en hudlæge om en stærkere acne medicin. Antibiotika og p-piller anvendes også til behandling af acne.

• Vask off makeup og hud olier natlige. Undgå at bære makeup såsom foundation eller hud rødme i seng. Disse produkter tilstoppe porerne og udløse acne. Derudover vaske dit ansigt før sengetid til at fjerne hud olier, der ophobes i løbet af dagen.

• Holde irritanter off dit ansigt. Regelmæssigt vaske dit hår for at stoppe hår olier fra rislende ind på dit ansigt. Trække hår væk fra dit ansigt, og vaske hænder før du rører dit ansigt.

• Begrænse brugen af produkter, som tilstopper porerne. Læs pakke etiketter før købe makeup og facial fugtighedscreme. Vælg oliefri produkter til at reducere pletter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com