Sådan Care for en person med lungekræft

11/01/2011 by admin

Sådan Care for en person med lungekræft

Kende nogen kan du pleje for er blevet diagnosticeret med lungekræft være en liv ændre begivenhed. Der er dog flere ting du kan gøre for at støtte i fysiske og mentale helbredelse behandler cancer patienter ansigt.

Instruktioner

• Lav en liste over spørgsmål, du har for patientens læge. Disse spørgsmål kan være så trivielt, hvordan til at underholde en person med lungekræft til hvad han eller hun skal spise for at opretholde ordentlig fysisk styrke.

• Sørg for, at al medicin tages på tid, hver dag. En af de største årsager til tilbagevendende kræft smerter er undladelse af at tage medicin som ordineret. Da lunge kræft patienten kan blive distraheret, træt, eller bare overvældet, det kan være en god idé for dig at overtage udbetalingen af medicin.

• Tilskynde patienten til at tale om hans eller hendes følelser. Der er ingen tvivl om at behandle kræft kan være stressende, skræmmende og deprimerende. Bare ved at give en villig øre, gør du sandsynligvis mere, end du nogensinde vil vide.

• Oprette et netværk af personer, der kan overtage dit ansvar, når du er i stand til at gøre dem. Omsorgen for en person med lungekræft kan være et fuldtidsjob. Når du har brug at køre til butikken eller returnere din biblioteksbøger, skal du have nogen på hånden for at køre dine ærinder eller bo med din elskede.

Tips & advarsler

  • Den person, du pleje har ret, under forbruger Bill of Rights og ansvar, til at udpege en person, der kan deltage i behandlingen beslutninger bør patienten blive ude af stand til at gøre det. Dette kan være værd at undersøge, især hvis den person du pleje har fremskreden lungekræft.
  • Ligesom kræft kan være vanskeligt for patienter, kan det også være en tid med hjælpeløshed, vrede og vrede for pårørende og familie. Du skal sikre du lejlighedsvis tager en dag selv at undgå at føle overtræk. En familie baseret støttegruppe kan hjælpe dig etiket og beskæftige sig med dine følelser på en hensigtsmæssig måde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com