Sådan tilpasses en diabetisk Menu

10/22/2011 by admin

Madlavning for dig selv eller en anden med diabetes kræver stor omhu og opmærksomhed. Alt skal regnskabsføres i enhver opskrift, herunder sukker, kulhydrater, fedt og tjener størrelser. Den diabetiske kost lægger vægt på lav kulhydrater og sukker sammen med magert kød, frugt og grøntsager. Du kan reducere kulhydrater, sukker og fedt indhold i mange opskrifter til at gøre dem mere diabetisk-venlige. I virkeligheden, hvis du læser fødevaredeklarationer og holde styr på dine ingredienser, er det muligt at ændre næsten alle opskrift for en diabetiker.

Instruktioner

• Anmeld ingredienser til opskriften du vil ændre. Kigge efter hvilken som helst tilsat sukker, mel og fedt.

• Erstatte sukker med en kalorie-frie sukker erstatning. Anmeld pakke til den erstatning, du har valgt til at bestemme omregning til sukker. Nogle er lige konverteringer, hvilket betyder, 1 kop sukker er lig med 1 kop af erstatning. Andre erstatninger er meget mere koncentreret og kræver kun 2-3 tsk at erstatte 1 kop sukker. Når bagning, reducere mængden af almindelig sukker og erstat halvdelen af det med en stedfortræder.

• Fjerne enhver unødvendig tilsatte fedtstoffer, herunder ekstra smør eller olie. Stedfortræder halvdelen af enhver vegetabilsk olie med ingen tilsat sukker æblemos. Brug magert udskæringer af kød eller trimme synligt fedt, og forberede fisk og hvidt kød når det er muligt.

• Brug soja, mandel, hel-hvede eller HAVREMEL at erstatte all-purpose hvidt mel. Eksperimentere med forskellige kombinationer af disse alternative mel til at finde de bedste resultater for din smag.

• Brug frugtsaft i stedet for sukker når det er muligt at tilføje sødme og vigtige vitaminer til en opskrift. Hvis sukkeret bruges kun til at tilføje sødme, og ikke til støtte i brune, kan du bruge nogle frugt saft eller frugt puré i stedet for sukker for at tilføje sødme med mindre kulhydrat indvirkning.

• Når madlavning pasta, Vælg en lav-kulhydrat pasta. Der er mærker kommercielt tilgængelige, som indeholder kun 5g netto kulhydrater per portion, sammenlignet med 35 g netto kulhydrater i de fleste standard pasta. Du kan også erstatte pasta med squash, squash eller andre sådanne grøntsager med fremragende resultater.

Tips & advarsler

  • Når bagning med sukker erstatninger, altid se dit bagværk. De kan faktisk bage hurtigere end den anbefalede tid.
  • Browning vil ikke altid forekommer når bagning med sukker erstatninger. Til en browning effekt, bruge halvdelen sukker og halv sukker erstatning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com