Hvad blod arbejde er behov for medicin håndtering af epilepsi?

11/30/2011 by admin

Epilepsi, en tilstand, der opstår, når elektriske signaler i hjernen af fejltænding, kræver medicinsk behandling. Typisk, epilepsi er styret med anti-epileptisk receptpligtig medicin. Læger bruger rutinemæssige blod arbejde at overvåge medicin niveauer og til at sikre, at medicin ikke producerer farlige bivirkninger.

Betydning

Læger kræver blodprøver for at måle natrium og kalium niveauer, for at kontrollere blodlegemer, se for normale nyre og leverfunktion og måle mængden af medicin i blodet.

Tidsramme

Læger kræver typisk blod arbejde før at sætte en patient på en ny anti-epileptisk stof, så de kan sammenligne fremtidige blod arbejde til den oprindelige stikprøve. Blodprøver vil derefter blive udført med regelmæssige mellemrum for at overvåge patientens helbred. Læger kræver typisk, nyt blod arbejde hvert halve år.

Funktion

Rutinemæssig blod arbejde for epileptiske patienter funktioner som en sikkerhedsforanstaltning. Det hjælper læger ordinere korrekt dosering af medicin med det mindste beløb af side effects. Det vækker også læger af nogen alvorlige bivirkninger.

Overvejelser

Hvis du har mistanke om du har en bivirkning til epilepsi medicin, konsultere en læge, der kan bestille ekstra blod arbejde at tjekke for problemer.

Advarsel

Epilepsi medicin kan have negative virkninger og kan endda resultere i alvorlige komplikationer såsom leverskader. Det er derfor vigtigt at samarbejde med din læge anmodninger om opfølgende blodprøver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com