Fibromyalgi kur

05/25/2011 by admin

Mens der er ingen kendt kur mod fibromyalgi, er det muligt at effektivt at behandle symptomerne på denne lidelse. Med lidt trial and error, kan du lære at bedre styre dine symptomer og forbedre dit daglige liv.

Effekter

En god fibromyalgi behandling vil hjælpe med at lette smerter, træthed, uklar tænkning og lav stemning, der ofte er forbundet med denne lidelse.

Kost

Mens ikke sandsynligvis eneste årsag til fibromyalgi, kan dårlige kostvalg tilføje til træthed, smerter og depression er forbundet med den. At fjerne fødevarer som en allergisk eller følsomme, samt faldende indtag af forarbejdede fødevarer, kan sænke både træthed og smerte niveauer i mange tilfælde. En simpel ELISA blodprøve kan identificere de ulovlige stoffer, hvis fødevarefølsomheder er mistænkt.

Søvn

Ifølge ProHealth.com, har søvn været forbundet med fibromyalgi i op til 90 procent af patienterne. Bedre at sove vaner, kan herunder stikning til en søvn/vågner tidsplan og indstilling til side stille tid 30 minutter før sengetid, hjælpe mindske smerter forbundet med betingelsen. Hvis søvnløshed fortsætter, over-the-counter og recept søvn kan hjælpemidler hjælpe.

Medicin

Pregabalin (Lyrica) og duloxetin (Cymbalta) er godkendt til at behandle fibromyalgi, mens tricykliske antidepressiva, sedativ-hypnotika og narkotiske smertestillende medicin er undertiden anvendes til behandling af ledsagende søvnløshed og smerte. Nogle kosttilskud og medicin kan have uventede interaktioner eller bivirkninger. Tale med en læge, før du begynder enhver fibromyalgi behandling.

Fordele

Fordelene ved behandling kan omfatte øget produktivitet, højere energiniveauer, fald i smerte og generel forbedring i livskvalitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com