Hvad er bivirkninger af anabolske Xtreme?

05/10/2011 by admin

Anabolske Xtreme kosttilskud er en klasse af juridiske anabolske steroider designet for bodybuildere og sportsfolk, der ønsker at øge muskel størrelse og masse, tabe kropsfedt, og forbedre atletiske præstationer. Disse designer kosttilskud er tilgængelige i håndkøb og kan bruges af mænd og kvinder. Men nogle formler kan forårsage nogle skadelige bivirkninger.

Betydning

De fleste anabolske Xtreme produkter er designet til at øge testosteronniveauer, så den muskel-bygning proces bliver lettere. Fordi anabolske Xtreme produkter er lavet med pro-hormoner og ingredienser, ophøje puls og øge blodtrykket, nogle mennesker oplever flere bivirkninger og skal ophøre med brug af produktet.

Bivirkninger

Anabolske Xtreme bivirkninger er ikke veldokumenterede, men tillægget er klassificeret som en juridisk anabolske steroid. Hos mænd er de mest almindelige bivirkninger af anabolske steroider brug omfatter: leverproblemer, bryst væv dannelse (gynækomasti), reduktion af seksuel lyst i acne, blærehalskirtel, mandlige-mønster skaldethed og sænkning af stemmen. Hos kvinder er de mest almindelige bivirkninger leverproblemer, øget sexlyst, acne, hårtab, sænkning af stemmen og coarsening af huden. Øget testosteron niveauer hos mænd og kvinder kan også føre til aggressivitet, sovende lidelser, paranoia, eufori og forvirring. Anabolske steroider brug har også været forbundet med udviklingen af prostata karcinom, Wilms tumor, problemer med skjoldbruskkirtlen og hypertrofi af talgkirtler.

Typer

Anabolske Xtreme kosttilskud er tilgængelige i flere formler for forskellige bodybuilding mål. Nogle produkter har en højere koncentration af stimulanser og energi booster end andre; nogle produkter er designet specielt til muskel og genopretning, mens andre er designet til at arbejde natten over for at fremme hurtige muskelvækst. Alle disse produkter er fremstillet med varierende koncentrationer af pro-hormoner, vitaminer og aminosyrer, og hver enkelt forårsager forskellige virkninger og bivirkninger. Anabolske Xtreme produkter omfatter: 3-AD, avancerede PCT, AXcell, AXcite, Hyperdrol X 2, Lean FX, masse FX, perfekt cyklus, krigsstien, kalot, stimulerende X og Trisorbagen.

Fordele

Ikke alle potentielle bivirkninger af anabolske Xtreme er opleves af alle brugere. Skaberne af produktet tilskynde forbrugerne til at skabe deres egen supplement cyklus program baseret på deres atletiske mål. Anabolske Xtreme er en af de mest populære juridiske former af anabolske steroider på markedet, og er let tilgængelige fra ernæringstilskud butikker, online og offline. Nøglen fordele af anabolske Xtreme produkter omfatter: øget energi, hurtig muskel gevinster, forbedret ydeevne og atletiske evner, øget muskelstyrke og størrelse, forbedret udholdenhed, avancerede genfindingsprocenten og afskaffelse af toksiner efter intensiv træning.

Advarsler

Enhver, der oplever bivirkninger efter at have taget anabolske Xtreme bør afstå fra at tage ekstra doser af tillægget og skal kontakte deres læge. Bivirkninger af anabolske Xtreme kunne være en indikation af underliggende sundhedsmæssige problemer, og en læge kan være nødvendigt at foretage en kontrol af blodtryk og overvåge enkelt at sørge for hjerte-kar-system og nervesystemet er ved godt helbred.Ophørende brugen af anabolske steroider kan forårsage alvorlige abstinenssymptomer herunder selvmordsadfærd, akut psykose og svær humørsvingninger. Anabolske Xtreme ikke er blevet anmeldt eller godkendt af USA 's Food and Drug Administration, så de kortsigtede og langsigtede bivirkninger ved at tage supplementet er stadig ukendt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com