Crohns sygdom kost & livsstil

04/29/2011 by admin

Crohns sygdom er en smertefuld og invaliderende fordøjelsessystemet tilstand forårsaget af betændelse i tarmkanalen. Teknikker er til rådighed til at reducere inflammation og standse smerte.

Identifikation

Tegn og symptomer på Crohns sygdom omfatter vedvarende diarré, mavesmerter eller kramper, blodig afføring, vægttab, og i nogle tilfælde sår kan udvikle sig i tarmene.

Effekter

Hvis venstre uløste, kan Crohns sygdom resultere i store komplikationer såsom tarmobstruktion, fejlernæring og anal sprækker. Crohns sygdom også øger dine chancer for at udvikle tyktarmskræft.

Crohns sygdom og kost

Kost ændringer er nøglen til at kontrollere Crohns sygdom. Fælles udløser omfatter mejeri, fedtholdige fødevarer, høj-fiber frugter og grøntsager, koffein og alkohol. Reducere dit indtag af disse fødevarer og undersøge dine symptomer for tegn på forbedring.

Stress og bekymringer

Stress og angst også spiller en rolle i Crohns sygdom. Lære måder at håndtere stress og reducere symptomer. Regelmæssig motion kan reducere stress, sammen med afslapning teknikker såsom åndedrætsøvelser eller lytte til blød musik.

Forebyggelse/løsning

Lægemidler er til rådighed til behandling af Crohns sygdom. Disse omfatter kortikosteroider og immunsupprimerende narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com