Hvordan man kan kombinere mad for at lave komplet Protein

07/04/2011 by admin

For mange voksne, kom nok af høj kvalitet protein er ikke et problem. Men for vegetarer og veganere kan det være en alvorlig udfordring. Derfor er det ekstremt vigtigt at vide, hvordan man kan kombinere fødevarer for at gøre komplet proteinkilder, som giver alle de essentielle næringsstoffer, som kroppen har brug. Det er også vigtigt at forstå, hvad der kvalificerer som høj kvalitet protein for at du kan sikre korrekt indtag.

Instruktioner

• Gør dig bekendt med de ni essentielle aminosyrer. En komplet protein er en, der indeholder alle ni af disse aminosyrer, som alle skal indtages, fordi den menneskelige krop ikke kan producere dem på egen hånd. Disse ni aminosyrer er: histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptofan og valin.

• Lav en liste som supplerende proteiner kan kombineres i form af høj kvalitet proteinkilde. For eksempel korn er begrænset i Lysin og bælgfrugter er højt indhold af lysin. Omvendt, bælgfrugter er begrænset i methionin mens korn, nødder og frø er rige på dem.

• Spis supplerende proteiner inden for samme dag. Tidligere mente man, at supplerende proteiner skulle indtages inden for den samme måltid; men det er nu kendt, at spise dem på ethvert tidspunkt inden for den samme dag er fint.

• Følg protein retningslinjer for alle voksne uanset hvor din protein kommer fra. Den anbefalede kost godtgørelse for protein er 0,8 g / kg kropsvægt. Du kan finde ud af din vægt i kilo ved at dividere din vægt i pounds med 2,2. Derfor, en voksen vejer 180 pounds vejer cirka 82 kg.

Tips & advarsler

  • Populære kombinationer for komplet proteinkilder omfatter ris og bønner, jordnøddesmør og hvede brød, byg og linser suppe, tofu med broccoli og mandler, og mange flere.
  • Spis ikke mere end to gange RDA protein per dag, hvilket kan føre til helbredsproblemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com