Naturlige produkter til behandling af Acne

07/14/2011 by admin

Der er mange naturlige produkter til behandling af acne på markedet, der er yderst effektive i behandling og styring af acne udbrud. Disse naturlige hudplejeprodukter kan variere fra cremer og lotions, at vitaminer og produkter du kan finde i dit køkkenskab.

Identifikation

At identificere et naturprodukt til behandling af acne versus en ikke-naturlige produkt kan være en vanskelig opgave. Det er en god tommelfingerregel at lede efter naturlige produkter til behandling af acne, der har naturlige ingredienser på deres etiketter. Prøv at holde sig væk fra produkter, der indeholder kemikalier, der er svært at udtale, syntetiske parfumer eller konserveringsmidler. Du kan finde naturlige produkter til behandling af acne på en naturlige fødevarer markedet eller helsekost butik.

Misforståelser

Det er en misforståelse at benzoylperoxid er den eneste måde at klare hud. Mange produkter, såsom bagepulver og havregryn, kan helbrede og fjerne huden og kan findes lige i dit køkkenskab. Ved hjælp af naturlige produkter til behandling af acne forhindrer at din hud bliver irriteret eller at have de uønskede bivirkninger, at kommercielle acne behandlinger har.

Funktioner

Ved hjælp af naturlige produkter til behandling af acne ikke kun hjælper din hud til at helbrede og fjerne naturligvis, men de er også meget behageligt at bruge. Naturlige produkter til huden kan indeholde sund æteriske olier, som lugter og føler vidunderligt på huden. For acne, kigge efter produkter, der indeholder tea tree olie, lavendel og kamille.

Ekspert indsigt

Der er mange naturlige produkter til behandling af acne, der er lige så effektive-- eller endnu mere effektiv--end traditionelle kommercielle cremer og lotions. Disse naturlige produkter har den ekstra fordel af beroligende og nærende huden, mens de helbrede din acne.

Advarsel

Hvis du i øjeblikket tager en oral medicin til behandling af din acne, altid tjekke med din læge før ophørende din medicin. Nogle medikamenter kræver, at du langsomt afbryde brugen over en periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com