Thorax nervesmerter

06/30/2011 by admin

Thorax nervesmerter

Undersøgelser taget i 2008 af det nationale Institut for sundhed statistik viser lavere tilbage smerte at være den mest almindelige form for smerter opleves af voksne i USA. Thorax nervesmerter er en lavere tilbage tilstand, som kan resultere i alvorlige muskelkramper, efterlader en person ude af stand til at flytte. Behandlingsmetoder arbejde for at reducere symptomer på betændelse og smerte.

Thorax Region

Thorax nervesmerter kan opstå som følge af forstuvning eller skade til området thorax rygsøjlen. Dette område er placeret mellem bunden af halsen ned til fire til fem inches under brystbenet. Skade kan være til stede i muskler, led eller ledbånd indenfor thorax rygsøjlen. Muskel kramper og inflammation er de primære mekanismer bidrager til den smerte, der er oplevet. Dette område har tendens til at blive mere følsomme og udsat for skade, som en person aldre.

Muskelkramper

Thorax nerve smerte skader indebære normalt nogle slags forstuvning, der forårsager betændelse i det omkringliggende væv. Den faktiske smerte erfarne sker som følge af signaler, der sendes fra de betændte muskler til spinal akkord. Betydelig inflammation forårsager rygmarv nerver til at blive sensibiliseret, hvilket resulterer i signaler sendes fra den rygmarv til musklerne. I realiteten bliver dette en feedback-sløjfe, der fortsætter indtil betændelse aftager. Denne smerte svar er en beskyttende mekanisme, der resulterer i begrænset bevægelse, og så forhindrer yderligere skader opstår.

Behandling

Som betændelse er typisk udgangspunktet for thorax nervesmerter, tilgange behandling arbejde for at reducere betændelse og giver smertelindring. Spinal manipulation teknikker indebærer massere den betændte område for at fremme bevægelse og udvidelse af stivede muskler. Akupunktur behandlinger anvende nåle til specifikke triggerpunkter i det berørte område. Disse triggerpunkter, eller meridianer, forventes at modulere smerter reaktion ved at reducere betændelse og eliminerer spasmer. I tilfælde hvor thorax nervesmerter er milde eller moderate, smertestillende medicin som ibuprofen, acetaminophen, eller aspirin kan bidrage til at mindske smerter og inflammation.

Postural thorax smerte

Enkeltpersoner, der oplever ryg smerter efter at have siddet i en ubehagelig stol eller sover på en ubehagelig madras kan vise symptomer på postural thorax smerte. Denne type af smerte kan skyldes en forudbestående følsomhed indenfor thorax rygsøjlen. Visse receptorer--kaldet holdning og stræk receptorer--reagere når ryggen er placeret i en skæv stilling i lange perioder. Når lysfølsomme, sender disse receptorer signaler til de omkringliggende muskler, der kan føre til betændelse og muskelkramper. Simpel strækøvelser kan medvirke til at reducere denne smerte svar.

Overvejelser

Enkeltpersoner, der oplever vedvarende thorax nervesmerter i mere end to uger efter en forstuvning eller skade kan lide virkningerne af en allerede eksisterende skade. Denne vedvarende smerter er forårsaget af en igangværende sensibilisering i thorax spinal regionen. Denne overfølsomhed beder de omkringliggende muskler til at forblive betændte. Som et resultat, forbliver musklerne i tilstanden kontraherede fører til mulige muskelspasmer og øgede inflammation. Der kan være en øget modtagelighed for yderligere skade, når musklerne er i denne tilstand. Individer bør søge lægehjælp for at undgå yderligere skader på spinal-regionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com