Hjulkrone olie hud fordele

06/19/2011 by admin

Hjulkrone olie kan hjælpe huden ser sit bedste ved at levere gamma linolensyre, en vigtigt molekyle for at opretholde strålende hud. Almindelig Hjulkrone blomsterne har været brugt siden 1500-tallet i Europa, hvor de anvendes for deres helbredende og lindrende påvirker. I 1985 begyndte USA vokser store mængder af Hjulkrone planter for sine frøolie, der er rigelige i gamma linolensyre.

Egenskaber

Boragoolie stammer fra frøene af blå, stjerneformede Hjulkrone blomster. Frøolie har store mængder af gamma linolensyre. Gamma linolensyre er en essentiel fedtsyre, der findes i mange vegetabilske olier. Boragoolie er 24 procent gamma linolensyre, hvilket gør det en rig naturlig kilde af dette væsentlige næringsstof. Tager hjulkrone olie supplement kan gavne huden ved at forsyne kroppen med gamma linolensyre, et stof, der har vist sig for at forbedre tør hud og mange kroniske hudlidelser.

Handlinger

Kroppen bruger gamma linolensyre syre til at gøre det hormonlignende stof prostaglandin. Dette molekyle er vigtige i at genoprette og opretholde god hud sundhed. Prostaglandin er fundet for at have anti-inflammatoriske egenskaber. Det også beskytter huden mod skader og regulerer vandtab. At tage boragoolie som kosttilskud eller anvende det direkte på huden kan forbedre hudens struktur og udseende.

Fordele

Hjulkrone olie kan forbedre kroniske hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og atopisk dermatitis, en tilstand, hvor huden er betændt og let irriteret. Når kroppen er mangelfuld i gamma linolensyre, kan det føre til hud tørhed og hudproblemer. Hjulkrone olie kan tages internt til forsyne kroppen med de nødvendige molekyler til opbygning og vedligeholdelse af sund hud. Det kan også være gnides ind i huden for ekstra fordele i genskaber den cellulære struktur af tør hud.

Som et kosttilskud

Kroppen gør essentielle fedtsyrer, så disse molekyler skal forbruges i kosten. Gamma linolensyre er sandsynligvis allerede en del af din kost; det findes i de fleste vegetabilske olier. Men på grund af aldring, glukose intolerance eller fedt du spiser på en daglig baser, en gamma linolensyre mangel kan opstå. En mangel i gamma linolensyre kan bidrage til tør, skællet hud og kronisk inflammatoriske hudsygdomme. Tilføje hjulkrone olie til din kost kan hjælpe med at bekæmpe virkningerne af gamma linolensyre mangel og forbedre samlede hud sundhed.

Overvejelser

Almindelig Hjulkrone frø indeholder små mængder af leveren toksin pyrrolizidine alkaloider. Men test har vist, Hjulkrone frøolie ikke indeholder dette stof. Trust din kilde til Hjulkrone frøolie og holde sig til velrenommerede selskaber, når du køber kosttilskud. Forbrugende op til 12g er om dagen generelt foreslog. Forbrugende store mængder af hjulkrone olie kan forårsage mindre mave ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com