Hvad Whitens tænder?

07/16/2011 by admin

Hvad Whitens tænder?

Børste, slubre, gurgle, spytte, Gentag. Disse er de grundlæggende trin mange mennesker tager 2 til 3 gange om dagen at blege deres tænder og holde deres mund ren, men det virker ikke altid. Hvis det er dig, er der en række ting du kan gøre ud over at børste, tandtråd og bruge mundskyl til at blege dine tænder. Disse spænder fra frugt og veggies, at tyggegummi til andre husholdningsartikler. Finde dem, der arbejder for dig, droppe de andre og altid holde den generelle sundhed i tænderne i tankerne.

Frugter og grøntsager

Mange frugter og grøntsager indeholder en syre, der hjælper med at fjerne pletter fra du tænder. For eksempel, indeholder jordbær æblesyre, som naturligt fjerner overflade misfarvning. Andre frugter og veggies omfatter æbler, selleri og gulerødder. Vær forsigtig, fordi for meget syre på tænderne kan begynde at fjerne emalje. Jo tyndere emalje, jo mere af den indre tand kan du se. Denne indre tand kan kigge enten gullig eller grålig.

Brintoverilte

Selv betragtet som en bleacher, fordi det kan gøre dine tænder vises hvidere end deres naturlige farve, får hydrogenperoxid arbejdet gjort når du ønsker at blege. Og--hvis det gøres korrekt--det er sikkert. Skylle munden med en 3 til 5 procent blanding (du kan tynde en 10 procent blanding ned ved tilsætning af vand) én eller to gange en dag efter børste dine tænder. Stoppe med at bruge hvis tænderne bliver følsomme for berøring. Aldrig sluge det.

Bagepulver

Bagepulver har været brugt i hvidtning tænderne i et stykke tid. I virkeligheden, vil du bemærke at boksen du køber den i anbefaler du børste med det og du vil finde ingrediensen i de fleste tandpastaer. Du kan bruge det ved let dyppe din våd pensel i det eller overbrusning lidt på toppen. Brug ikke for meget. Det bør dække penslen, men ikke nok at du ikke kan se børster. Udføre om en gang om ugen, eller efter behov, men vær forsigtig; bagepulver er slibende og kan fjerne emalje, hvis anvendes alt for ofte.

Vand og Gum

Jeff Golub-Evans, en kosmetisk tandlæge i New York, anbefaler skylning med vand efter at have spist. Dette hjælper med at fjerne nye pletter og madrester, der kunne skabe pletter. Derudover kan sukker fri tyggegummi hjælpe med at fjerne nye pletter. Ved hjælp af begge disse metoder efter spise er en sikker måde at angribe pletter før de selv begynder, at holde tænderne hvide og du sparer fremtidige hårdt arbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com