Hvad narkotika er testet for i et prik stof skærmen?

07/02/2011 by admin

Hvad narkotika er testet for i et prik stof skærmen?

DOT 5 narkotika-test er en fem-panel drug test oprindeligt brugt af Department of Transportation til at teste dens medarbejdere for brug af ulovlige stoffer. Nu bruge private selskaber denne test. Ved hjælp af en stikprøve af urin, DOT 5 test for metabolitter, der bruges i behandlingen af amfetamin, kokain, marihuana, opiater og Phencyclidin (PCP).

Amfetamin

Amfetamin repræsenterer en bred vifte af stimulanser, lige fra juridiske til ulovlige stoffer. En amfetamin er et nydelsesmiddel, der forårsager øget hjerne årvågenhed og fysisk stimulation. Foreskrevne amfetamin omfatter Dexedrine, Adderall og Vyvanse. I en prik test, vil en gyldig recept for disse lægemidler ophæve enhver straf for at have disse amfetamin. Andre amfetamin omfatter methamfetamin og dextroamphetamine.

Kokain

Kokain, også benævnt koks og slag, er en stimulerende; men det er ikke en del af familien amfetamin. Kokain er behandlet fra bladet af en coca plante, der vokser i Sydamerika. For hundreder af år brugte folk det for dens medicinske fordele og stimulerende egenskaber. Kokain passerer gennem kroppen meget hurtigt; men metabolitter bruges til at behandle kokainen bo i din krop til et gennemsnit på otte dage.

Marihuana

Marihuana er også testet med DOT narkotika-test. Marihuana er et psykoaktivt stof, der indeholder det kemiske stof THC. THC bruger metabolitter for at rydde det gennem systemet. Disse metabolitter er gemt i fedt, tager længere tid for metabolitter at fjerne fra dit system i forhold til andre lægemidler.

Opiater

Opiater repræsenterer en bred vifte af forskellige stoffer, spænder fra ulovlige til lægeligt ordineret medicin. Loritab, Percacet og Vicoden er alle opiater, der er lovmæssigt foreskrevne. Heroin, et derivat af opium, er stærkt vanedannende og ulovlige. Heroin, også omtalt som angel, er normalt injiceres gennem venen. Opiater er centralnervesystemet suppressants og er vant til kedelig sensoriske receptorer i hjernen.

PCP

PRIK test ser også for metabolitter af PCP. PCP blev oprindeligt brugt som et bedøvelsesmiddel i i 1950 ' erne og blev et problem stof i 1960 ' erne. I dag, er alle former for PCP ulovlig. PCP gør brugerne efterligne symptomerne på skizofreni, såsom hallucinationer og ekstrem mani. Fordi PCP disassociates følelser af smerte til hjernen er det kendt som superman stof, som individer er i stand til at overleve større skader under "høj," herunder skud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com