Den bedste mad for hårvækst

11/21/2010 by admin

At have en fuld leder af sundt hår er vigtigt for mange mennesker. Ofte folk føle hårtab er noget, som ikke kan kontrolleres, om det er på grund af arvelige faktorer eller medicinske tilstande. Men der er visse fødevarer, der kan være til gavn for hår sundhed og fremme hårvækst.

Proteiner

Hår er kompromitteret hovedsageligt af protein. På grund af dette, kan hårvækst stimuleres ved at give kroppen med masser af protein. Leveren, fisk, bønner, æg, yoghurt og hytteost alle levere gode mængder af protein. Mange af disse fødevarer også give moderate doser af B vitaminer, en anden vigtig faktor for hår sundhed.

Jern

Leveren er fantastisk til dit hår, men de fleste mennesker kan lide ikke at spise det. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at spise lever for at få en god dosis af jern hver dag. Korn, mørke grønne, bladgrøntsager grøntsager (især spinat), æg og træ frugter som datoer og rosiner er andre kilder til højt jernindhold. Mangler i jern indtag i forbindelse med hårtab er mere almindelig hos kvinder, hvor forhold som anæmi forårsager hår shedding.

B-vitaminer

B-vitaminer er gode for hår sundhed og vækst. B-vitaminer findes i protein-rige fødevarer og er ansvarlig for god hud sundhed og sund follikler. De hjælper også nedbryde protein i kroppen gør det mere brugbart. Sammen med æg er kylling og oksekød to gode kød former af vitamin B. Dog huske på, for meget fedt og kød i kosten, især blandt mænd, rejser testosteronniveauer, som kan forårsage hårtab.

Silica

Silica lyder som noget pisket i et laboratorium men sammensat er faktisk ganske naturligt. Du kan lægge op på en diæt af silica ved at spise huden ud af kartofler, peberfrugter, agurker og spirer. En undersøgelse fra December 2007 udført af University of Cincinnati School of Pharmacy fandt, at disse indtage 10 milligram af silica om dagen i ni måneder viste synligt tykkere hår versus placebo.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com