Er Arnica sikker til brug?

07/31/2013 by admin

Arnica forberedelser er lavet af udtræk af arnica blomster. Arnica kan findes som en stærkt fortyndede homøopatiske medicin eller som en stærk drogetilberedningen. Som en homøopatisk forberedelse er arnica sikkert at bruge som en intern og ekstern medicin. Naturlægemidler arnica kan bruges som et aktuelt forberedelse, men undgå intern brug som planten betragtes som giftige. Arnica bruges til behandling af skader på det bløde væv system.

Homøopatiske interne Arnica

Homøopatiske arnica er lavet med en tinktur af plantematerialet. Det er derefter fortyndes med vand ved 100 dele vand 1 del arnica tinktur. Formlen er derefter destilleret yderligere til at skabe retsmidler af 6 x 6 og 30c styrker. På sin foreskrevne fortynding er plantemateriale i medicinen forsvindende lille, ifølge The samfund af Naturopaths. Ifølge Nancy Allison i hendes artikel "The naturlægemidler Companion" er interne homøopatiske arnica sikkert at bruge, når blandes af en uddannet homøopat.

Aktuelle homøopatiske Arnica

Aktuelle homøopatiske arnica er tilgængelig en creme eller en gel. Det er lavet med den samme fortynding metode som interne homøopatiske arnica. Arnica er sikker at bruge på blå mærker, hævelse og inflammation. Det er blevet konstateret, at hastighed heling og minimere smerte og misfarvning. Homøopatiske arnica bør ikke anvendes på beskadiget hud, da det kan irritere området. Homøopatiske aktuel arnica er mild og effektiv. Det er ofte betragtes som en afgørende medicin for en forælder nødsituation kit til at behandle alle de stød og slag af opvæksten.

Aktuel naturlægemidler Arnica

Aktuel naturlægemidler arnica er forberedt fra ekstraktioner af plantematerialet. Det er stærkere end homøopatiske arnica og indeholder betydelige mængder af plante-forbindelser. Arnica er generelt sikker at bruge på ubeskadiget hud. Nogle mennesker er allergiske over for arnica og bør undgå det alle sammen. Undgå at bruge arnica på brækket eller irriteret shin. Urte aktuelt arnica forberedelser er en vidunderlig helbredende værktøj til vævsskader. Det kan fremskynde heling af ømme muskler, hævelser og blå mærker.

Sådan bruges Arnica sikkert

Arnica har toksiske egenskaber. Ved hjælp af urteteer eller tinkturer af arnica internt kan føre til svimmelhed, opkastning, diarré, hjertearytmi, og--i stor mængde--død. Stærkt fortyndede homøopatiske arnica er sikkert at bruge internt. Eksternt, bør naturlægemidler og homøopatiske arnica anvendes kun på ubeskadiget hud. Intern brug af naturlægemidler arnica bør undgås, medmindre overvåges nøje af en uddannet professionel af medicin.

Overvejelser

Homøopatiske midler er almindeligt tilgængelig i USA og Europa. Arnica og andre homøopatiske medicin bør købes fra en velrenommeret kilde til at sikre passende fortyndinger. Undgå at bruge arnica på beskadiget hud. Stop brugen, hvis udslæt opstår. Det er altid rådes til at kontakte en læge, når behandling af en sygdom eller skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com