Homøopati kur mod hårtab

10/28/2010 by admin

Hårtab er et problem, der påvirker både mænd og kvinder. Selv om mange mennesker finder succesfuld behandling for hårtab fra medicinske behandlinger, er der mange homøopatiske midler, der er yderst effektive i behandling af og i nogle tilfælde vende hårtab. Homøopatiske midler mod hårtab udfører også mindre risiko for bivirkninger end farmaceutiske og medicinske behandlinger for hårtab.

Apple Cider Eddike

Bruge æblecider eddike som skylles efter vask hår. Bland en løsning af halvt æblecider eddike og halv vand i håret. Arbejde skyl gennem hårsækkene og ind i hovedbunden. Sættetid eddike ind i hovedbunden for én til tre minutter, før skylning hår med varmt vand. Tillad hår til at tørre i et par minutter før du bruger en kam eller børste til styling af hår. Apple cider eddike hjælper slippe hår af svampeinfektioner og hjælper med at blokere den overdreven produktion af sebum, som er en olie produceret i talgkirtelaktivitet i hovedbunden. Overdreven produktion af sebum effektivt sulter væksten af hår og blade flager, der giver udseendet af svær skæl.

Aloe Vera

Betingelse hår med aloe vera før indsæbning. Brug naturlige aloe vera juice direkte fra planten eller fra en flaske købt fra en urte butik. Massage aloe vera ind i hovedbunden og mod spidsen af hårsækken. Tillad aloe vera at trænge ind i hovedbunden for én til tre minutter. Skyl aloe vera fra hår og hovedbund med lunkent vand. Følg aloe vera skylning med en blid urte shampoo.

Saw Palmetto

Saw palmetto er en urt, der bruges til at styre produktionen af DHT, det hormon, der kan forårsage hårtab. Savpalme fås i form af kosttilskud, shampoo, balsam og styling hjælpemidler. Bruge Savpalme produkter som anvist på pakningens etiket. Ud over at kontrollere produktionen af DHT i kroppen, hjælper Savpalme til at forbedre sundheden for prostata hos mænd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com