Hvad er fordelene ved Golden og facetslebne glitter sten?

08/31/2013 by admin

Hvad er fordelene ved Golden og facetslebne glitter sten?

Gyldne og facetslebne glitter sten, også kendt som Labrador eller Bytownite, er en ædelsten fundet i Oregon og Mexico, rygter om at have flere fordele, herunder åndelige beføjelser. Det er gennemsigtigt eller en svag gul farve (selvom det kan forekomme rød, iriserende violet, blå, grøn, gul eller orange i udseende og det er forbundet med Selvraadighed, klarhed, tillid, magt, vitalitet, kreativitet og målrettethed. Det er forbundet med elementet ild og sagde at påvirke solar plexus, eller det tredje chakra.

Følelsesmæssig fordele

Den gyldne og facetslebne glitter sten beroliger følelser mægtigt, fremme mod og udholdenhed samt en følelse af målrettethed, som ville drive væk depression, angst og andre negative følelser. Det eliminerer frygt og usikkerhed. Det fremmer ærefrygt, ærbødighed og taknemmelighed i besidderen samt gøre passivitet og svaghed henvende sig til selvhævdelse. Det er også lindrer stress.

Mentale fordele

De facetslebne glitter sten skaber klarhed i sindet og bremser og lindrer en overaktiv sind. Det hjælper også indehaverne at se det store billede i deres liv og deres opfattelse af deres liv. Du vil kunne udvide din bevidsthed, og få indsigt i dit liv skæbne. Med denne sten komme du nemt med nye ideer sammen med en stærk stimulering af de mentale processer.

Spirituelle ydelser

Gyldne og facetslebne glitter sten hjælper dig med at skelne deres egen større magters indflydelse på dit liv og hvordan det passer ind i din religiøse overbevisninger. Når det bruges i drøm arbejde, hjælper det dig med at blive bevidst vækket til højere planer, hvor de kan hente og studere vigtige åndelige oplysninger. Man kan også udnytte den magt og fordele af solen, som er centrum for den åndelige univers og gøre en stærk forbindelse med dine egne guddom og har en meditation erfaring, at de aldrig vil glemme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com