Om evaluering & Management i medicinsk kodning

11/26/2010 by admin

Om evaluering & Management i medicinsk kodning

Evaluering og forvaltning viser meget fælles koder i kodning medicinalindustrien. De falder i rækken CPT koden af 99201-99499, og repræsenterer ydelser af en læge, der er baseret på mængden af komponenter udføres under kontor besøg.

Historien om denne sygdom

Den første komponent er historien om aktuelle sygdom. Dette er hvor patienten forklarer og beskriver hendes symptomer med læge eller sygeplejerske.

PFSH

PFSH er personlige, familie og Socialhistorie. Dette er komponenten, hvor patienten afslører hans komplet sygehistorie til lægen. Patientens familie historie, og sygdomme, der kan have arvelige komponenter er også diskuteret, som er patientens sociale historie, som er et kig på ting som levende situation, ryge, drikke og narkotika historie.

ROS

ROS er anmeldelse systemer. Patienten besvarer spørgsmål om forskellige områder af hans krop, til at hjælpe lægen afgøre, om han har haft usædvanlige symptomer i de områder, der kan bidrage til den betingelse, at du bliver bedt om sit besøg.

Fysisk undersøgelse

Den fysiske undersøgelse kan enten være af organsystemer eller af kroppen regioner. De flere systemer eller regioner lægen fysisk rører, jo højere er niveauet for office evaluering som han kan refunderes.

Medicinsk beslutningstagning

Medicinsk beslutningstagning består af vurdering og plan. Det er Lægens diagnose af patientens tilstand, og hans plan om at behandle den.

Tid, rådgivning, koordinering af pleje

Der er tre andre komponenter, der kan tages i betragtning ved beregningen af en evaluering og forvaltning plan: tid lægen tilbringer med patienten, rådgivning af patienten ved lægen og den læge koordinering med andre udbydere af vedrørende patientens behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com