Den bedste fod sættetid til tørre fødder

08/16/2013 by admin

Den bedste fod sættetid til tørre fødder

Hvis du nogensinde har lidt af en kamp med tørre fødder så ved du, det er en tilstand, der ikke er blot uinteressant, men også en, der kan være smertefuldt. Huden har tendens til at være mere tilbøjelige til tørhed i vintermånederne når varmelegemer er forkrøppet op og sap fugt fra luften. Tørre fødder kan også opstå fra arvelighed eller faldende af naturlige hud olier som du alder. Uanset årsag til din mund tørhed, kan undertiden en forkælende fod sættetid give lindring.

Varmt vand

Den vigtigste del af en vellykket neddypning i tørre fødder er at bruge varmt vand i stedet varmt. Som beroligende som varmt vand kan føle, det rent faktisk tilføjer til tørhed og kan sabotere din intentioner. Fordyb fødderne i en balje stor nok til at passe begge fødder komfortabelt og tilsæt vand nok til at helt dække dine fødder op til mindst ankel niveau.

Mild sæbe

Bland i nok sæbe til hvislen det rundt og skabe en boblende ensartethed i vandet. Brug en mild sæbe, der er fri for sæbe, uparfumeret sæbe i stedet for en sæbe med mere barske ingredienser.

Epsom salte

Epsom salte kan købes i næsten alle dagligvarer eller stof butik. En halv kop af disse krystaller kan føjes til din fod sættetid til at lette den kløe tør hud kan forårsage.

Varighed

I modsætning til hvad der kan synes logisk, er en lang blød ikke behov for at tilføre fugt til tørre fødder. Selv varmt vand kan begynde at fratage fødderne af naturlige olier. Web MD tyder på, at iblødsætning tørre fødder begrænses til en fem - eller 10-minutters session.

Eksfoliering

Mens hud på dine fødder er stadig blød, bør du bruge en pimpsten sten eller loofah svamp forsigtigt fjerne ru, døde hud, der er blevet løsnet af iblødsætning.

Fugt

Det er vigtigt at anvende aktuel fugtighedscreme, mens huden på fødderne er stadig fugtig. Brug et håndklæde til at klappe dine fødder tørre, forlader dem bare lidt fugtig. Anvende en fugtgivende creme, lotion eller salve såsom vaseline. Fugtighedscreme bør anvendes inden for tre til fem minutter efter iblødsætning for at låse i fugt. For ekstrem tørhed antyder Web MD du opfølgning fugtgivende med indpakning dine fødder i plastikfolie dybest set "marinere" dem med fugt. Følge dette op ved at placere et par LUN-montering sokker over den plastikfolie og iført varerne hele natten. Ændring i dine fødder skal være synlige i tre nætter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com