Naturlægemidler kosttilskud for kronisk tørre øjne

11/01/2010 by admin

Tørre øjne er en tilstand karakteriseret ved brændende eller stikkende i dine øjne, en SLIM dannelse i eller omkring øjnene, og øjenirritation. Du kan opleve lysfølsomhed og sløret syn så godt. Tørre øjne er forårsaget af en nedsat produktion af væske i tåre kirtler, utilstrækkelig rive kvalitet, allergier, og du kan opleve tørre øjne, når du tager visse typer medicin, eller hvis du er udsat for visse miljømæssige toksiner. Tørre øjne opstår også, når din lever er metabolisk overaktiv.

Krysantemum

Krysantemum er en urtemedicin, som bruges til at behandle tørre øjne betingelser. Denne urt er effektiv til behandling af hovedpine, svimmelhed og feber.

Krysantemum kan blive forbrugt internt for at hjælpe med at mindske betændelse, og det tilbyder antimikrobielle effekter. Bruges udvortes, er krysantemum fantastisk til behandling af øjenbetændelse og conjunctivitis. Oprette en Øjenskyl ud af krysantemum ved kogning seks til 10 tørrede blomster i en kop varmt vand i 15 minutter. Si blandingen og lad det køle til stuetemperatur. Derefter anvende blandingen til en blød klud og forsigtigt vaske dine øjne for at lindre tørre øjne betingelser. Gentages vask, tre gange om dagen, indtil din tilstand aftager.

Eyebright

Eyebright er en urte astringerende, adstringerende, og det bidrager til at mindske øjenbetændelse. Dette middel er fantastisk til øjet svinestaldene, konjunktivitis og tørre øjne betingelser. Du kan også indtage Eyebright for at behandle sinus og høfeber tilstande, der kan være årsag til dit tørre øjne. Eyebright har en bitter smag. Forbruge i kapsel form ved at tage to 430-mg kapsler om dagen til at lindre tørre øjne betingelser. Hvis du vil oprette en Eyebright Øjenskyl, kan du fortynde to til fire pipetter af Eyebright tinktur i en kop varmt vand. Du kan derefter anvende naturlægemidler blandingen på en klud og tør forsigtigt din tørre øjne. Gentages vask, tre gange om dagen, indtil din tilstand aftager.

Ligustrum

Liguster er en kinesisk urt, der er nyttige for tørre øjne betingelser. Det er også bruges til behandling af lændesmerter, svimmelhed, tinnitus, og for tidlig grånende hår. Denne herb tilbyder immunologiske styrke effekter, og kan hjælpe med at regulere dit immunforsvar. Denne urt bruges også til at korrigere ubalancer i din lever, som kan være ansvarlig for tørre øjne. Forbruge tinktur ved at blande to pipetter af tinktur i en kop vand; tage dette middel to til tre gange dagligt til tørre øjet relief. Ligustrum tilbydes også som supplement; forbruge 28-84 dråber af urten to gange dagligt at forhindre tørre øjne betingelser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com