Hvordan man kan reducere feber sikkert

10/26/2010 by admin

Hvordan man kan reducere feber sikkert

Feber er typisk et symptom på en mere alvorlig underliggende tilstand, som infektion. Årsager til feber kan omfatte dehydrering, kronisk sygdom og viral betingelser. Når årsagen til feberen er fastslået, kan den normalt styres med den rette medicinske pleje til at behandle det underliggende problem. Dog kan undertiden feber spike og har brug for øjeblikkelig sikker reduktion, før en komplet medicinsk billede er dannet. Her er skridt til at gøre det sikkert.

Instruktioner

• Tage personens temperatur som pr vejledningen på den enhed, du bruger. Notér dato, tid og temperatur til at starte en registrering log. Du kan også medtage enhver mistanke om agenser såsom en bug bid eller dårlig mad.

• Ring din sundhedspleje udbyder til at informere dem om personens tilstand, hvis det er nødvendigt. For eksempel kan et lille barn med en feber på 104 har brug for en øjeblikkelig tur på skadestuen før kramper i. Lave en "spil plan" med din sundhedspleje udbyder, hvad er acceptabelt eller ikke acceptabelt temperaturer for hver enkelt, og hvad man skal gøre, hvis disse punkter er nået.

• Behandle eventuelle underliggende tilstand, som bestemmes af din sundhedspleje udbyder. Spørg altid hvis du bør forsøge at reducere feber, mens medicin til at behandle anden betingelsen er givet en chance for at arbejde. Det meste af tiden vil svaret være ja!

• COOL aldrig en person med feber. Den gamle myte om Isposer og kolde komprimerer faktisk stigning feber. Når kroppen er placeret i et koldt bad eller pack med ice er kroppens biologiske respons at have person gysen. Anbring aldrig "afkølingsblæsere" på en person! Kuldegysninger forårsager muskelsammentrækninger, der faktisk forårsager feber at stige.

• Gøre personen så behageligt som muligt i et neutralt miljø med temperatur. Med andre ord, ikke for varmt eller for koldt. Komfortabel. Ændre sengetøj og tøj som nødvendigt, når det bliver tilsmudset eller vådt, da dette kan gøre kroppen kuldegysninger.

• Give febernedsættende medicin som skitseret af din heath behandleren. Nipper stuetemperatur væsker gennem et sugerør kan være meget nyttige og trøstende. Holde den person som godt hydreret som muligt.

• Feber reduktion er forholdsvis enkel, men falder offer for mange gamle myter. Husk, det er vigtigt at behandle feber fra medicinsk-baseret forskning og ikke nogle begreb, der er blevet overleveret gennem generationer.

Tips & advarsler

  • Være sikker på du har et termometer uden kviksølv i dit hjem eller førstehjælp kit.
  • Aldrig reducere feber af køling en patient!
  • Altid tjekke med din sundhedspleje udbyder til at liste alle bekymringer, feber parametre eller medicin, der skal eller ikke skal have.
  • Som med enhver medicinsk rådgivning på internettet, er denne information til uddannelsesmæssige formål. Altid konsultere din sundhedspleje udbyder for nøjagtig medicinsk vurdering og rådgivning!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com