Foods, der hjælper med lavt jern

04/23/2013 by admin

Foods, der hjælper med lavt jern

En person med lavt jern niveauer eller anæmi ofte føler trætte, lider af hovedpine og svimmelhed og kan have en hurtig hjerterytme. Ifølge familie læge, kan en person øge hans jern niveauer og afhjælpe disse symptomer ved at forbruge fødevarer, der har høje niveauer af mineralet. Før du begynder en høj jern kost, konsultere din læge fordi forbruge en stor mængde af jern kan være giftige.

Kyllingelever

Ifølge Moms der tror indeholder en 3.5-ounce servering af kogt kyllingelever 12,8 milligram (mg) af jern. Ifølge Data, ernæring er kyllingelever lavt natrium og en kilde til kobber, mangan, zink, thiamin og protein. Det indeholder også vitaminer A, C, B6 og B12, såvel som riboflavin, niacin og folat. Mens kyllingelever er spækket med vitaminer og mineraler, er det også høj i kolesterol. En 3.5-ounce servering af kyllingelever indeholder 553 mg kolesterol.

Østers

En 25-gram østers indeholder 2,3 mg jern. Sammen med at være en kilde til jern, er østers også en kilde til mangan, vitamin B12, selen og kobber, ernæring data. Men ligesom kyllingelever, østers, som er en del af familien mollusk, er høj i kolesterol. En 25-gram østers indeholder også 25 mg kolesterol.

Oksekød

Et magert 261-gram stykke tri-tip bunden HØJREB indeholder 4 mg jern. Oksekød, ernæring data, er lavt natriumindhold og er en kilde til protein, selen, niacin, vitamin B6, zink, fosfor og zink. Så længe du vælger magert udskæringer af oksekød, vil en 261-gram servering af kød indeholde 112 mg kolesterol.

Tofu

En skive af tofu, der vejer 84 gram indeholder 0,9 mg jern. Lavet af sojabønner, er tofu lavt kolesterol.

Tang

Tang er også en kilde til jern. Bare to spiseskefulde, eller en 1/8 kop, tang indeholder kun fire kalorier og 0,3 mg jern, ernæring data. Derudover tang er lavt kolesterol, er en kilde til kostfibre og indeholder vitaminerne C og K. tang indeholder også zink, kobber, pantothensyre, riboflavin, folat, mangan, magnesium og calcium. Tang kan synes som en super mad, men det er vigtigt at huske på at det er høj i natrium--23 mg i to spsk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com