Diagnose & behandlinger for allergi hos spædbørn

07/10/2013 by admin

Diagnosticering og behandling af allergi hos spædbørn kan være udfordrende, da det kan vanskeligt at afgøre, hvad der forårsager symptomer på allergi. Nogle tests er til rådighed til at hjælpe med at diagnosticere spædbarn allergi. Behandling af allergi hos spædbørn normalt består i at fjerne allergener fra barnets miljø.

Typer

Spædbørn er oftest enten påvirket af nasal allergi eller fødevareallergi.

Symptomer

Symptomer på nasal allergi kan omfatte vedvarende koldt-lignende symptomer, nysen og rindende eller kløende øjne. Symptomer på fødevareallergi kan omfatte nældefeber, opkastning og diarré. Alvorlige reaktioner som åndedrætsbesvær og facial hævelse kræve akut lægebehandling.

Diagnose

Allergi bør i første omgang blive drøftet med en børnelæge. Hvis det er nødvendigt, kan en sagen forelægges en allergi specialist. En allergi antistof blodprøve kan udføres for at bestemme, hvis barnet oplever allergi. En hudtest kan udføres for at bestemme, hvilke stoffer der udløser allergiske reaktioner.

Behandling

Behandling af nasal allergi kan omfatte fjernelse af allergi udløser fra miljø og antihistamin medicin ordineret af en læge. Fødevareallergi behandles ved at undgå allergener helt.

Misforståelser

Allergi kan ikke vise indtil et spædbarn er udsat for et allergen over en periode. Nogle allergi kan ikke blive mærkbar, indtil et barn er et par år gamle. Også, kan børn vokser fra allergi over tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com