Hvordan at justere Toric kontaktlinser

11/24/2010 by admin

Hvordan at justere Toric kontaktlinser

Toric kontaktlinser er recept kontaktlinser designet til mennesker med bygningsfejl, en uregelmæssigt formet hornhinde eller linse. Toriske linser er tilgængelige for både nærsynethed og langsynethed, og komme i bløde eller stive gas-gennemtrængelige (RGP) former. De er generelt vægtet i bunden for at forhindre rotation, da objektiver har to magter at kompensere for bygningsfejl. For at sikre en behagelig pasform, skal du sørge for at din toric kontaktlinser er tilpasset til formen på dine øjne.

Instruktioner

• Lave en aftale med din optometrist og sørg for, at han korrekt diagnoser din bygningsfejl. Anmode om toric kontaktlinser, som nogle Optometrister kan foreslå at du prøve standard kontaktlinser, fordi de generelt koster mindre og er lettere tilgængelige.

• Beslutte at bruge bløde toriske linser eller stive gas-gennemtrængelige toriske linser. Bløde linser er nemmere at tilpasse sig, men RGP linser har tendens til at holde faconen bedre, hvilket ofte resulterer i skarpere vision. RGP linser er også billigere, da de ikke kræver samme specielle materialer og produktionsmetoder som bløde linser.

• Få et korrekt montage til din toric kontaktlinser. Din optometrist bør tage målinger af dine øjne for at sikre, at de rigtige størrelse kontaktlinser er bestilt. Du får en retssag par til at bære.

• Slid og pleje din toriske linser som anvist. Altid vaske dine hænder før håndtering din toriske linser, og sættetid dem i en passende løsning natten over. Ikke sove eller svømme i dine kontakter. Hvis du føler en irritation fra dine linser, straks fjerne dem og kontakte din optometrist.

• Hvis du oplever ubehag fra din toric kontaktlinser, kontakt din øjenlæge. Hun vil gøre en anden passende at sikre en korrekt pasform til din linser, og kan give dig yderligere tips om hvordan man kan komfortabelt bære dine kontakter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com