Hvordan man kan reducere oppustethed & vægttab

03/06/2010 by admin

Oppustethed er et fælles problem for folk, der forsøger at miste vægt. Hvis du er konstant på en kost og motion regelmæssigt, men find din mave til at være et problemområde, kan oppustethed være årsagen. Heldigvis der findes en række ting, der kan gøres for at identificere, hvad der forårsager oppustethed. At tage de følgende skridt vil hjælpe dig med at få til roden af problemet og opnå det ønskede vægttab.

Instruktioner

• Kig ud for fødevareallergi. Type B fødevareallergi kan forekomme hvor som helst mellem en time og tre dage efter at have spist visse fødevarer. Almindelige symptomer af B-typen fødevareallergi omfatter vægtøgning og oppustethed, vand opbevaring, hovedpine, træthed og endda smertende leddene. Hvis du oplever to eller flere af disse symptomer efter at have spist, kan du lider af fødevareallergi eller intolerance. Almindelige syndere er mælkeprodukter og gluten. Der er en blodprøve for B-typen fødevareallergi, der vil hjælpe dig med at fastslå, hvilken type af fødevarer, din krop har brug at tage en pause fra.

• Tage bestik af din recept medicin. Mange lægemidler herunder svangerskabsforebyggende midler, antidepressiva og steroider kan forårsage en stigning i appetit samt oppustethed og vægtøgning. Tal med din læge om dit vægttab mål og spørge om alternativer, der ikke medfører vægtøgning og oppustethed. Og aldrig stoppe med at tage din recept medicin uden lægens tilsyn.

• Sørg for du har regelmæssig afføring. Normalt, skal en person have mindst én afføring om dagen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du lider af forstoppelse. Hvis du ikke har regelmæssig afføring, øge dit indtag af kostfibre findes i hele korn, frugter og bælgfrugter. En spiseskefuld af jorden hør frø blandes i en lille smule af juice før sengetid øger afføring bulk og vil hjælpe med at opretholde tarm regelmæssighed. Drikker mindst fire glas vand til at opretholde ordentlig hydrering vil også hjælpe.

• Ikke fratager dig selv af mad. Dette kan skabe ernæringsmæssige mangler, som vil forværre oppustethed. Når man fratager din krop af kalorier og vitale næringsstoffer går i sult-tilstand. Dette påvirker stofskiftet funktion og kompromiser fordøjelsesprocessen. Kontroller, at du spiser en varieret kost, der omfatter protein, fuldkorn, frugter og grøntsager. Også supplere din kost med en daglig multivitamin sørge for du får en tilstrækkelig mængde af vitaminer og mineraler.

• Udelukke gær overvækst. En overvækst af gær candida albicans kan være synderen af oppustethed og svært at miste vægt. Almindelige symptomer på candida overvækst oppustethed, sukker cravings, overdreven gas, migræne, træthed og koncentrationsbesvær. Dette kunne være forårsaget af steroid og prævention brug samt overforbrug af antibiotika, som bringer din immunrespons. En taburet test vil hjælpe dig med at afgøre, om du har et problem med gær overvækst.

Tips & advarsler

  • Overdreven oppustethed og vægt tab kan være symptomer på en alvorlig medicinsk tilstand. Hvis du oplever unormal oppustethed eller vægttab over fem pounds i en uge, konsultere din læge straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com