Halsbrand Home Retsmidler

03/03/2010 by admin

Trods sit navn har halsbrand intet at gøre med hjertet. Den rigtige placering af denne fælles betingelse er i fordøjelseskanalen. Halsbrand er resultatet af mave syrer sprøjt op i spiserøret. Det opstår, når en ventil, kendt som den esophageal sphincter bliver svækket til det punkt, hvor det åbner muliggør syrer tilbage i stedet for resterende lukket. Retsmidler til halsbrand normalt fokusere på måder at stoppe syre refluks.

Få aktive efter at have spist

En effektiv måde at tæmme sværhedsgraden og hyppigheden af halsbrand indebærer at gøre livsstilsændringer. Følgende måltider, undgå stillesiddende aktiviteter som at se TV. Aktivt hjælpe processen med fordøjelsen, så maven syre virker effektivt. Tag en tur rundt i parken, lege med dine børn eller hunde i baghaven eller spille spil på Nintendo Wii.

Søvn

Mange mennesker lider halsbrand natten timer efter at have spist. Dette kan være et resultat af den måde du ligger i sengen. Raise dit hoved med en større pude til at forhindre syre stiger op i spiserøret. I mere ekstreme tilfælde hæve hovedet af sengen højere end foden ved hjælp af træplader eller cement mursten.

Bagepulver

Ikke drik mælk for at lindre halsbrand. Mælk stimulerer produktionen af mave syrer, der forårsager halsbrand. I stedet, drop en teskefuld bagepulver i et glas varmt vand, rør og drikke. Smagen bliver ubehagelig og du vil sandsynligvis starte bøvsen snart bagefter, men de alkaliske indhold af bagepulver vil neutralisere syrer af mave syrer.

Slik

Halsbrand giver dig en undskyldning for at hengive sig til vice at spise slik. Sutte på hårde slik som Jolly Ranchers producerer spyt, som skyller syren forsøger at stige op i spiserøret. Hvis du ikke kan lide slik, opnås samme effekt af tyggegummi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com