Sådan holder min Arm Cast tør

02/13/2010 by admin

I de fleste tilfælde, når du bryde en arm en læge vil lægge armen i en støbt til at beskytte og reparere brudte ben eller knogler. Hvis din stemmer bliver våd kan det begynde at komme fortrydes, eller værre, begynde at lugte så slemt, du ønsker du kunne tage det ud. Beskytte din stemmer mod vand er forholdsvis let at gøre og vil gøre din cast-iført erfaring meget mere behageligt.

Instruktioner

• Undgå svømning og andre vand-baserede aktiviteter hvor du kan få din cast våd.

• Køb en vandtæt støbt og forbinding protector til at sætte over din cast når du bader eller i nærheden af vand. Hvis du vil bære din stemmer for en lang periode eller ikke er i stand til at undgå vand, kan en stemmer protector være en god investering. Flere online virksomheder sælger store hård plast støbt beskyttere, der passer over dine støbte og kan bæres i badet eller omkring vandet. Din læge kan muligvis også til at give en stemmer protector når du oprindeligt få din cast.

• Wrap din cast i en plast Papirkurv taske, når brusebad. Brug en elastik til at sikre pose øverst for at sikre ingen vand får inde. Prøv at undgå at bruge hånden støbt i bruseren, og holde det ud af vandspray så meget som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com