Sådan Care for leveren

02/02/2014 by admin

Sådan Care for leveren

Leveren gør en masse arbejde for kroppen og aldrig klager, når noget ikke er rigtigt. Dette er uheldigt, fordi leveren kan opretholde en masse skader før udviser nogen symptomer, der muligvis bede et besøg hos en læge. En lille forebyggende pleje kan forebygge alvorlige sundhedsmæssige problemer i fremtiden. De følgende trin vil hjælpe dig tage sig af din lever.

Instruktioner

• Spise og drikke i moderation. Overdrevent alkoholforbrug skader sundheden for din leveren, hvilket resulterer i skrumpelever. Også undgå at spise for meget protein, som kan forårsage mental forvirring af overvældende leveren, og for mange kulhydrater, hvilket kan resultere i en fedtlever. Endelig, passe på ikke for at indtage for meget vitamin A og D.

• Tage sig med medicin. Mange lægemidler er brudt i leveren. Acetaminophen, den aktive ingrediens i Tylenol, kan være særligt giftige hvis for mange piller er taget. Vær omhyggelig med ikke at tage mere end en over-the-counter drug indeholdende acetaminophen. Være på vagt over for ureguleret kosttilskud, nogen af der kan være giftige for leveren.

• Praksis sikker sex. En fælles seksuelt overførte sygdomme er hepatitis. Hepatitis C kan være dødelig, og der findes ingen vaccine til at forebygge det. Vær forsigtig også ikke at dele poster sådan nåle eller tandbørster, der kan være kontamineret med kropsvæsker af smittede mennesker, og at vaske dine hænder ofte, især efter brug af badeværelset.

• Få en vaccine mod hepatitis A og B før de rejser til et område, hvor disse sygdomme er udbredte, da de kan beskadige din leveren sundhed. Gør dit bedste for at sikre du spiser kun rent vand og at frugter og grøntsager grundigt vasket og kogt før du spiser.

• Beskytte dig, når du bruger kemikalier. Din lever kan beskadiges af giftige stoffer du inhalere eller absorbere gennem din hud.

• Beskyt din lever fra slag. En velplaceret punch kan lacerate din lever.

Tips & advarsler

  • Du kan skade din lever eller donere en del af det til en anden person og det vil regenerere i bare et par uger. Dog mister en beskadiget leveren sin evne til at regenerere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com