Hvordan virker et tilfælde af skinnebenssmerter udvikler?

02/18/2014 by admin

Hvordan virker et tilfælde af skinnebenssmerter udvikler?

Hvad er skinnebenssmerter?

Udtrykket "skinnebenssmerter" er en generel beskrivelse af belastningsskader til foran underbenet. Disse skader resulterer i betændelse i sener knyttet til skinneben (skinnebensbrud) og de omkringliggende muskuløs og fascie væv i denne region. Skinnebenssmerter føles som en kedelig smerte i området shin undertiden konstant og undertiden kun under træning. Hvis betændelsen er for stor, det kan gribe ind i nerver og forårsage følelsesløshed eller prikken i foden lige nedenfor.

Ben skader, der kan forårsage skinnebenssmerter

Skinnebenssmerter er ikke ligefrem en medicinsk tilstand, men mere af et symptom på en nuværende benskade. Den mest almindelige skade er hævede muskler i underbenet fra overforbrug, som lægger pres på fascia og skinneben. Lille stress brud på skinnebenet kan også forårsage betændelse i disse muskler, hvilket kan resultere i skinnebenssmerter. Kollapsede buer kan også forårsage skinnebenssmerter. De faldende buer kan trække på shin muskler og få dem til at svulme op med den ekstra belastning.

Aktiviteter der kan forårsage skinnebenssmerter

Disse belastningsskader, der forårsager skinnebenssmerter er ofte forårsaget af sportslige aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter, der har været kendt for at forårsage skinnebenssmerter omfatter kører op eller ned hills, sprint, over uddannelse, overdreven kører, kører i dårlig kvalitet atletisk sko og spille sport med løbende starter og stopper, som basketball eller tennis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com