Hvad er den bedste CPAP maske til høj pres?

02/09/2014 by admin

Hvad er den bedste CPAP maske til høj pres?

Der er en bred vifte af kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) masker til rådighed til at vælge fra, og valget vil blive baseret på din især komfort niveau og ansigtets anatomi. Hvis du har en højtryks indstilling på din CPAP maskine, er det afgørende at du undgå utætheder og vælge en maske med en god pasform.

Professionel montering

Patienter med højtryks indstillinger kan drage fordel af en maske, montering på en akkrediteret søvn center. En tekniker kan vise dig en bred vifte af CPAP masker, og du kan prøve masken med røret knyttet til en maskine på din ønskede tryk. Forsøger masken med din højtryks indstilling vil giver dig mulighed for præcist at sammenligne masker.

Nasal puder masker

Nasal puder er masker med stykker, der går direkte ind i næseborene. Hvis du har en nasal obstruktion, er det sandsynligt, at en nasal puder maske generende ved høje tryk. Indsætter kan irritere din næsebor ved højere tryk.

Over-the-næse masker

Standard over-the-næse masker dække din næse med en trekantet-formet pude, forlader munden fri. Disse masker kræver du at holde munden lukket, så luft ikke undslippe. Ved høje tryk, kan du have mere af en tendens til at åbne munden, oprettelse af en lækage.

Full-Face masker

Full-Face masker, såsom ResMed Quattro, er et godt valg, hvis du ikke kan tolerere højt pres kommer ind i din næse. Ulempen at en full-face maske er imidlertid, at det er mere tilbøjelige til at lække på grund af den større areal. Sørg for, at masken er sikret stramt i læk-liggende områder.

Hybrid masker

En anden mulighed er hybrid masker, såsom Liberty maske, også lavet af ResMed. Disse masker dækker munden og har nasal puder så godt. De er et alternativ for mennesker, der ligesom nasal puder masker, men har en tendens til at munden ånde ved højere tryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com