Hvad er Degenerative nervesygdom?

06/18/2013 by admin

Degenerative nerve sygdomme er medicinske tilstande, der påvirker forskellige kropslige aktiviteter, såsom vandring, balancering, taler, vejrtrækning, hjertefunktion og øvrige organfunktioner. Sygdommen påvirker disse aktiviteter og funktioner negativt, ved første ødelægger de celler, der styrer disse funktioner og til sidst stoppe de motoriske funktioner helt. I øjeblikket er der ingen kur mod disse sygdomme.

Degenerative nervesygdom

Der er mange sygdomme, der falder ind under kategorien af degenerative nervesygdom. De omfatter Amyotrofisk Lateral sklerose (ALS eller Lou Gehrig sygdom), Lewy body sygdom, Parkinsons sygdom, Alzheimers sygdom, spinal muskelatrofi, Friedreichs ataksi, Huntingtons sygdom, demens, Friedreich ataksi, Hallervorden-Spatz og Corticobasal degeneration.

Medicinske behandlingsmetoder

Der er stof behandlinger af degenerative nerve sygdomme. Disse stoffer er ikke en kur, men snarere de hjælpe med at opretholde en behagelig livskvalitet. Nogle medikamenter, der kan ordineres er baclofen og tizanidine (muskelafslappende), benzodiazepiner (spasticitet), Glycopyrrolat og atropin (reducere spyt), phenytoin eller kinin (lindre kramper), antikonvulsiva og non-steroide (anti-inflammatoriske), antikolinerge lægemidler, botulinumtoksin, amitriptylin (savlen), beroligende midler og antidepressiver (søvnproblemer). Riluzole anvendes til behandling af ALS, men forlænger livet af kun to til tre måneder.

Terapi

Ud over medicin er der andre måder, hvorpå degenerative nerve sygdomme behandles. Fysioterapi og rehabilitering terapi kan bruges til at genoprette eller forbedre kropsholdning, forbedre muskelstyrke og hjælpe med atrofi. Tale terapi kan hjælpe med taler og synkebesvær. Anvende varme kan hjælpe med muskel- og ledsmerter. Hjælpemidler såsom seler og kørestole kan også bruges til folk, der har svært ved at gå.

Diagnosticering af Tests

Electromyograms bruges til at diagnosticere nerve sygdomme, der påvirker muskelfunktion. EMG data kan også vise hvad defekter er til stede i nervefunktion. Under denne test placerer lægen en elektrode i en muskel derefter poster handlinger når musklen hviler plus frivillige bevægelser instrueret af test lægen. Sunde muskler vil være ro og hvile mens muskler ramt af sygdom vil vise spontan handling. Forkrøblede muskler vise lidt handling, mens stive muskler vil vise konsekvent handling potentialer.

Unormale celler

Charcot-Marie-Tooth (CMT) er en degenerativ nervesygdom af foden. Det er blevet fundet af neurogeneticists fra Duke Center for humangenetik, der er en abnormitet i cellerne at magten de nerver, der er nødvendig for foden kontrol. Disse resultater har konsekvenser for andre nerve sygdomme med hensyn til forståelse af de problemer, der kan forårsage sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com