Postpartum Doula uddannelse

03/31/2010 by admin

Postpartum Doula uddannelse

Som en postpartum doula, vil du hjælpe nye familier i tilpasning til livet sammen i de første uger efter fødslen. Webstedet Doulas i Nordamerika (DONA) bemærker, at en postpartum doula "giver følelsesmæssige og praktiske støtte i løbet af postpartum periode."

Betydning

En postpartum doula hjælper forældre ved at tage fat på spørgsmål, de måtte have med hensyn til børnepasning samtidig tjener som et ekstra sæt hænder til at hjælpe med dagligdags opgaver. Webstedet DONA bemærker, at en postpartum doula vil give amning hjælp til mødre, og hjælpe med gøremål og måltider i hjemmet.

Uddannelse og certificering

Afhængigt af det program, du deltager, kan postpartum doula uddannelse og certificering fuldføres gennem traditionelle klasser eller et Lær-at-home program hvor du er hovedsageligt selvlært at hjælpe appellerer til din livsstil. De fleste programmer kræver dog i det mindste nogle felt erfaring med at arbejde som en doula med referencer fra klienter før de har afsluttet et certificeringsprogram.

Tidsramme

Den tid, det tager for at træne mod at blive en postpartum doula varierer afhængigt af det program, du deltager i. Nogle programmer kan gennemføres på under seks måneder, mens andre kan tage et år eller længere tid at fuldføre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com