Hvordan man kan klare en Sinus Infektion

03/31/2010 by admin

Hvordan man kan klare en Sinus Infektion

En hyppig årsag til svær hovedpine, sinus infektioner påvirke millioner af amerikanere hvert år. Symptomerne kan omfatte en feber, vision forstyrrelser, næseflåd, ondt i halsen og endda dårlig ånde. Når du lider af en sinus infektion, er oprydning det dine vigtigste mål. Prøv disse teknikker til at lindre smerten.

Instruktioner

• Drik masser af væske, især varmt urteteer. Som niveauet hydrering i kroppen stiger, nasal sekreter blive tyndere og kan løbe fra dine bihuler lettere. Undgå koffeinholdige og sukker-laden drikkevarer.

• Træk vejret dybt over en dampende gryde med vand til tynd Slim sekreter. Skiftevis, tage en lang varm brusebad og gøre det til et punkt at indånde damp. En vaporizer hjælper også, og du kan tilføje en lille menthol produkt for at hjælpe med at klare deres sinus passager og give lindring.

• Tage en over-the-counter slimløsende at bistå i udvisning af slim fra dine bihuler og luftveje. Spørg apoteket hvilket produkt der passer bedst til dine symptomer.

• Lindre smerten af en sinus infektion med ibuprofen eller acetaminophen. Aspirin kan medvirke til at reducere hævelse af dine sinus passager, giver lindring fra det pres, der forårsager hovedpine.

• Spørg din læge til at ordinere en sinus inhalator, hvis du lider af kroniske sinus infektioner. Disse inhalatorer indeholder anti-inflammatoriske og antibiotikum ingredienser, der går til at arbejde hurtigt, ofte lindre symptomerne på en sinus infektion inden for en time når de anvendes korrekt.

• Prøv plantestoffer retsmidler til at fjerne kroniske sinus infektioner. Goldenseal kan tilbyde lindring når det tages i kapsel form på den første indikation af en infektion, eller som er fremstillet som en varm te. Undgå dette middel, hvis du er gravid eller ammende.

Tips & advarsler

  • Se din læge, hvis du lider invaliderende hovedpine smerter fra sinus infektioner. I nogle mennesker, kan bihulebetændelse udløse en migræne hovedpine.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com