Hvordan man kan opnå dramatiske vægttab resultater

04/04/2010 by admin

Hvordan man kan opnå dramatiske vægttab resultater

Vægttabet tager indsats og beslutsomhed. Det er især tilfældet, når dit mål er at opnå dramatiske vægttab resultater. At miste en stor mængde af vægt tager tid. Det er svært at holde motivationen fra udflagning. En del af at have succes i at opnå dramatiske vægttab resultater er en betydelig livsstilsændring. En positiv holdning, sunde fødevarer og motion er alle komponenter i denne ændring.

Instruktioner

• Tælle og reducere kalorier. Bestemme mængden kalorier, du skal spise. En online-program vil (Se ressourcer) hjælpe dig. Indtast din højde og vægt data og aktivitetsniveau, og det beløb, du bør spise for at tabe vægt er beregnet. Inddata den mad, du spiser dagligt i databasen, så du kan holde styr på.

• Spise dine livretter i moderation. Omfatte 100-200 kalorier i din favorit, usunde fødevarer hver dag eller bare et par dage om ugen. Bare et par dage om ugen er passende. Ved at inkludere disse fødevarer i din kalorie tæller for dag, kører du mindre risiko for følelse berøvet og binging på slik.

• Spis masser af protein i løbet af dagen. Det holder dig fuld og bidrager til muskelvækst. Kilder til protein omfatter fisk, æggehvider og kylling. Spise protein med hvert måltid.

• Holde dit køkken fyldt med sund mad og fri af sukkerholdige snacks. Fylde køleskabet med fuldkorn, magert kød, friske frugter og grøntsager. For at opnå dramatiske vægttab resultater, skal du ændre den måde du spiser. At fjerne mad fra dit hus gør det lettere at undgå fristelsen.

• Øvelse fem dage om ugen i mindst 45 minutter ad gangen. Aerob træning og styrketræning er begge vitale for dramatiske vægttab resultater. Aerob træning omfatter jogging og svømning. Opbygge muskler via vægtløftning to gange om ugen. Muskel ændrer udseendet af kroppen og også forbrænder flere kalorier i hvile, der bidrager til vægttab.

Tips & advarsler

  • Drikke 8 til 10 glas vand hver dag for at bo hydreret.
  • Få clearance fra din læge før du begynder et vægttab plan.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com