Langsigtede bivirkninger af Phenobarbital

02/15/2010 by admin

Phenobarbital er en medicin anvendes til behandling af kortsigtede søvnløshed, angst, frygt og spænding i brugerne. Medicinen virker ved deprimerende, centralnervesystemet i kroppen, hvilket igen fører til lindring af de ovenstående symptomer. Som med de fleste medicin, der er en række langsigtede bivirkninger forbundet med brugen af dette stof.

Før du bruger

Der er nogle medicinske tilstande, der kan have en negativ reagerer med denne medicin. Venligst rådføre sig med din læge, hvis nogen af følgende situationer gælder: Hvis du er gravid, om at blive gravid, ammer, hvis du i øjeblikket bruger nogen receptpligtig medicin, hvis du har mad eller medicin allergi, hvis du lider af depression eller selvmordstendenser, eller hvis du har problemer med leveren.

Langsigtede bivirkninger

Som nævnt, er der en række langsigtede bivirkninger forbundet med brugen af phenobarbital. Nogle af disse bivirkninger omfatter uregelmæssig hjerterytme, svær leverskade, injektionsstedet hævelse, overdrevne dagtimerne døsighed, nyreskader og hallucinationer. Mens disse anses for de mest almindelige langsigtede bivirkninger forbundet med brugen af denne medicin, påvirker de kun et lille antal brugere.

Vigtige sikkerhedsinformationer

Phenobarbital har været kendt for at forårsage øget døsighed og det anbefales kraftigt, at brugere ikke driver nogen form for maskiner (herunder biler) mens du bruger denne medicin. Brug ikke alkohol eller nogen andre depressivt mens du tager denne medicin, da det kan øge narkotika virkninger i nogle brugere. Dette stof bør heller aldrig anvendes til børn under 12 år, da virkningerne heraf ikke er blevet dokumenteret på dem.

Brug

Altid bruge denne medicin i direkte overensstemmelse med lægens ordrer og aldrig i doser, der overstiger, hvad der er skrevet på etiketten. Denne medicin administreres i injektion form og bør udføres af en sygeplejerske eller læge i en professionel medicinsk indstilling. Holde dette produkt og alle relaterede sprøjter utilgængeligt for børn at sikre deres sikkerhed. Denne medicin bør anvendes med ekstrem forsigtighed hos ældre, da de kan være mere følsomme over for dens virkninger.

Advarsel

Hvis du oplever nogen af de ovenstående bivirkninger, skal du kontakte din lokale læge for en justerede behandlingsmetode.

Hvis der er mistanke om en overdosis, kontakte din lokale giftkontrolcenter og hovedet direkte til den nærmeste skadestue.

Phenobarbital er beregnet til at behandle de ovennævnte lidelser kun og bør aldrig bruges rekreativt eller uden samtykke fra en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com