Hvad Supplements fremme kollagen vækst?

04/07/2014 by admin

Hvad Supplements fremme kollagen vækst?

Kollagen, et protein, fungerer som en strukturel bestanddel af bindevæv såsom hud, knogler og ledbånd. Som vi alder, begynder vi at tabe kollagen på grund af slid og ælde. Når vi taber kollagen er vi tilbøjelige til at ende op med rynker.

C-vitamin

C-vitamin er meget vigtigt, når det kommer til at øge kollagen vækst. Blødende tandkød, huden hemorrhages, og dårlig sårheling er på grund af tabt kollagen, og C-Vitamin kan hjælpe med at forhindre disse problemer ved påfyldning af kollagen.

Aminosyrer

Aminosyrer er små organiske molekyler. Kollagen består af aminosyrer og brug dem til at stimulere vækst. Kollagen er normalt rig på aminosyrer, og leverer dem vil bidrage til at stimulere kollagen vækst.

Kobber

Kobber er et mineral, der er vigtigt for at øge kollagen produktionen. Når niveauet af kobber i kroppen stiger, så gør niveauet af kollagen produktion. Dog af kobber er giftigt og ikke skal tages for mere end to mg kobber.

E-vitamin

E-vitamin kombineret med Vitamin C vil arbejde underværker for din hud, når det kommer til kollagen produktion. E-vitamin virker mod fedtopløselige radikaler. Mens spise fødevarer rige på Vitamin E vil bidrage til, kan at tage et supplement fungere bedre for at få den rigtige dosis til at støtte i genopbygning af kollagen.

Vitamin A

A-vitamin virker med vitamin C og E til at producere og opretholde sunde hud. Da lave kollagen niveauer betyder flere rynker på huden, vil du ønsker at tage en a-vitamin komplettere og spise fødevarer rige på Vitamin A, vitamin C og E.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com