Definition af Chi-Gong

04/12/2014 by admin

Chi-Gong, også kendt som Qigong, er en kinesisk praksis, der arbejder med kroppens energi. Ifølge fagfolk, kroppen kanaler Qi (energi) ved hjælp af chakraer og knudepunkter. Når denne energi bliver blokeret, bliver kroppen syg. Chi-Gong indebærer frigøre denne energi til at blive en sundere person. Der er en anslået 60 til 200 millioner udøvere af Chi-Gong i Kina.

Historie

Selv om dens principper er gamle, er Chi-Gong blevet mere populær i post-maoistiske Kina, at nå frem til Zenit af sin popularitet i midten af 1990 ' erne.

Brug

De fleste praktiserende læger gøre Chi-Gong sammen i de tidlige morgentimer. Diafragma vejrtrækning er et centralt element i den praksis, som anvendes til motion og stress lindring.

Spirituel overbevisninger

Chi-Gong er blevet praktiseret af både taoistiske og buddhistiske munke. Det holder den opfattelse, at menneskeheden og naturen er den samme, og at nogen anden opfattelse er en menneskeskabt myte.

Fordele

Chi-Gong gavner kroppen ved at hjælpe med fleksibilitet og beroligende sindet på samme måde som traditionelle øvelse.

Kontrovers

Der er spekulation at hvis ikke praktiseres korrekt eller uden en uddannet lærer, Chi-Gong kan føre til problemer såsom psykose og andre psykiske problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com