Hvad er plantesteroler?

04/13/2014 by admin

Plantesteroler menes at hjælpe med at kontrollere kolesterolniveauer. Herunder plantesteroler i din daglige kost er et skridt i retning af bedre hjertesundhed og lavere kolesterolniveauer.

Hvad er en plantesterol?

Membraner af planteceller indeholder et naturligt forekommende stof, der er kendt som en plantesterol. Hvad kolesterol er til levende væsener, er steroler anlægget verden.

Funktion

Plantesteroler blokere optagelsen af kolesterol du indtager, såvel som lavet naturligt ved din krop. Din tarme absorberer ikke plantesterol, i stedet routing det tilbage gennem mave-sporet fortsat blokere kolesterol.

Steroler i mad

Steroler forekommer naturligt i mange af de fødevarer, du spiser. De er til stede i nødder, frø, korn, frugt og grøntsager.

Som et Supplement

Virksomheder, herunder Cognis, har Forbes-Medi-Tech, Archer Daniels Midland og Cargil vist interesse i at tilføje steroler fødevarer kan nemt øge indtages som en del af daglige fødeindtagelse.

Hvor meget har du brug for?

En til to gram af plantesteroler dagligt skulle resultere i en sænkning af LDL kolesterol, et beløb, som ville være svært at få i din unsupplemented kost. Business Week magazine rapporterede (April 2005), at 12 ounce af en forbedret yoghurt ville give 0,8 gram plantesteroler, som er lig med 22 portioner af rosenkål, 70 store gulerødder, 40-plus æbler eller 26 appelsiner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com