10 tips til at hjælpe med at opretholde en kost på ferie

03/22/2014 by admin

Holder sig til en kost er altid lettere, når du har fuldstændig kontrol over madlavning. Men går på ferie betyder din kost går ud af vinduet. Selvom du kan have til at foretage nogle ændringer, når du ikke lave din egen mad, er der mange måder at holde kalorier under kontrol, mens du er væk fra hjemmet.

Forskning før du går

Mange kæde restaurant websteder tilbyder menu oplysninger. Du kan endda finde kalorieindhold indholdet for nogle emner. Tage til efterretning af elementer til at undgå og dem, der passer til din kost og præferencer. For andre restauranter, kan du lære, at de har kost-venlige entrees tydeligt markeret på menuen. Husk de oplysninger, du lærer, når du vælger hvor man kan spise.

Bringe sunde Snacks med dig

Bringe energibarer og andre sunde snacks med dig. Hvis du kører, kan du pakke frugt og andre lav-kalorie elementer til at hjælpe dig med at undgå at give efter for automat fristelsen eller drive-through desperation.

Frokost på en købmand

En full-service købmand vil have et udvalg af frugt, yoghurt, granola barer og andre elementer, ikke vil afspore din kost. Nogle har salat barer hvor du kan vælge dine egne elementer og dele, og de kan have premade sandwich alternativer såsom wraps.

Være forsigtig ved bestilling salater

Salater kan være en lav-kalorie alternativ, men pas for varer, der kan tilføje en heftig mængde kalorier og fedt. Paneret og stegt kylling (ofte kaldet "sprøde") har mange flere kalorier end grillet kylling. Andre elementer til at undgå omfatter refried beans (fælles i taco salater), højt fedtindhold forbindinger (blå ost er et godt eksempel) og mange slags oste.

Watch for sund madlavning metoder

Vælge grillet kød, fisk og skaldyr eller grøntsager i stedet for stegt. Vær forsigtig med saucer: hvid sovs, eller noget beskrives som "cremet" er ofte meget højere fedtindhold end en tomat eller marinara sauce. Spørg, hvis du kan erstatte veggies til en kartoffel som din side parabol.

Skære portionsstørrelse

Når de spiser ude, her er flere strategier til at skære Portionsstørrelse: Prøv at bestille en appetitvækker som din vigtigste måltid i stedet for en entree. Overveje at opdele en entree med en anden i din fest i stedet for at spise det hele selv. Planlægger at spise halvdelen af hvad du er serveret og bringe resten hjem i en doggie posen (eller bare lade det på din tallerken).

Vælg nul-kalorie drikkevarer

Bede om kost soda, usødet iste eller endda et højt glas isvand med citron. Gemme de kalorier, der ville være i et højt glas sødet sodavand for en anden del af måltidet. Restauranter har ofte høje glas, der allerede indeholder mere end én tjener, og derefter de genopfylde dem gratis, som kan tilføje op til flere hundrede kalorier, hvis du ikke bestiller en kost drik.

Pas på alkoholholdige drikkevarer

Her er et andet sted, hvor forskning kan tjene dig godt. Oplede kalorie indhold til dine foretrukne blandet drikkevarer før du modregne på din rejse. Kende som drinks til undgå. Nogle kan have 500 kalorier i et glas, men andre er meget lavere i kalorier. Beslutte god tid hvilke drinks du vil undgå og holde sig til din plan.

Gå en tur

Kigge efter muligheder at gå til motion. Vælge en vandretur i stedet for en bus. Stå tidligt op og udforske området omkring dit hotel til fods. Eller drage fordel af pool eller fitness hotelværelse.

Planlægge en mindre overbærenhed

Du er jo på ferie. Planlæg en eller to måltider, når du vil se bort fra din kost og bare nyde, hvad du ønsker. Tænk på det som en belønning for stikning til kosten for resten af turen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com