Hjem retsmidler for hudirritationer

06/08/2014 by admin

Hudirritationer kan være forårsaget af allergiske reaktioner, eksponering for vejr eller indendørs miljøforhold og personlige adfærd. Mennesker med hudirritationer kan tage skridt til at forhindre, at tilstanden forværres og behandle problemer såsom kløe og afskalning. Hjem retsmidler for hudproblemer omfatter kost og kosttilskud, naturmedicin og beskyttende miljøforanstaltninger.

Befugtningsapparater

Bruge en standalone luftfugter eller installere et indbygget luftfugter, der arbejder med fjernvarme og køling system kan tilføje fugtighed til husholdningsbrug luft og lindre irritation forårsaget af tør hud.

Olier

Babyolie og olivenolie er fugtgivende, og ifølge Mayo Clinic, fungerer bedst, når gnides ind på fugtig hud lige efter et bad eller brusebad for at reducere kløe, udslæt og tør hud.

Aloe Vera

Cremer fra aloe vera eller flydende direkte presses fra anlægget og gnides ind i huden kan lindre tør hud og betændelse fra allergiske reaktioner og solforbrændinger.

Varme bade

At tage varme bade eller brusebade i stedet for hot ones, og begrænse badning til 10 minutter eller mindre kan mindske fjernelse af naturlige olier fra huden og lindre hudirritationer.

Hydrering

Drikke masser af alkoholfri, ikke-koffeinholdige drikkevarer såsom vand, juice og sport kan drinks holde huden godt hydreret og reducere irritationer.

Botaniske

Evening primrose olie indeholder fedtsyrer og når det tages som et kosttilskud, kan det reducere kløe og afskalning af huden forårsaget af allergiske reaktioner eller tør hud.

Havregryn

Irritationer forårsaget af poison ivy eller solskoldning kan afhjælpes ved en lunken havregryn badekar eller en tyk pasta af havregryn og vand anvendes til det ramte område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com